Hogyan válhatsz igazi Vezetővé, akit tűzön-vizen át követ a csapata? Csak itt szerezheted meg a tudást…

Te már biztosan tudod: a dolgok sokkal jobban mennek, és máris szebb az élet, ha következetesen alkalmazod a vállalkozás stabil alapjait adó első két tréning anyagát.


A B1 és B2 tréning végzettjeként most megvan a keveseknek járó, különleges lehetőséged arra, hogy a legderűlátóbb elvárásaidat is felülmúló szinte emeld fel a céged. Ennek egyetlen feltétele van:

Úgy kell kezelned az alkalmazottaidat, hogy valóban a sajátjukként AKARJÁK a cég sikerét!

A vezetés igazi művészete az, hogy az embereket a közös cél szolgálatába állítsd. De úgy, hogy ne csupán kényszerből kövessék a célt. Hanem belső meggyőződésből akarják elérni.

Szeretnéd, ha az embereid sokkal többet termelnének anélkül is, hogy folyton ellenőrizned kellene őket? Mi sem könnyebb! :)

Építsd magadnak olyan céget, amelyben öröm legyen Neked dolgozni!

Ez lesz röviden a Bázis tréningsorozatot megkoronázó, záró képzésed eredménye. A Bázis 3 elvégzése után – amit Vincze Róbert, a cégvezetők barátja személyesen fog tartani – többé nem fog fájni a fejed az alkalmazottak miatt, mert ők maguktól is mindent megtesznek majd érted és a cégedért.


Ahogy a motiválás klasszikus szakértője, Dale Carnegie írta: „Csak egyetlen módon bírhatunk rá arra bárkit, hogy bármit megtegyen: azt kell elérnünk, hogy a másik meg akarja tenni, amit szeretnénk. Ne feledjük el: nincs más mód.

Hogyan válhat számodra valósággá ez a nagy cél? Csak úgy, ha kijárod az Etika Magasiskoláját adó Bázis 3 képzést!

Itt közösen megnézzük a cég lehetséges működési szintjeit és azokat a megoldási képleteket, amelyek magasabb működési és túlélési szintre hoznak fel, hogy minden eddiginél nagyobb növekedést érjen el a vállalkozásod.

Mit mondanak a képzéseinkről a cégvezetők?


Ne vezesd tovább vakon a cégedet!

Ez a képzés biztosítani fogja számodra a statisztikai menedzsment kulcsát – azt a módszert, ami minden csávából kihúz, és az üzleti élet sztratoszférájába emel a csapatoddal együtt.
Íme néhány izgalmas programpont::

  • Fúró, gyalu, kalapács… Ha megkérdezel egy asztalost, hogy melyek az eszközei, a szerszámai, akkor fel fogja tudni sorolni neked. De vajon melyek egy sikeres vezető eszközei? Vajon Te fel tudnád-e sorolni őket? Egyesével végigvesszük mindegyiket a Bázis3 tréningen!
  • A statisztikai rendszer: Te vagy a céged pilótája. Jelenleg műszerek nélkül, vakrepülésben vezeted. Alakítsd ki a pilótafülkéd műszerfalát! A megfelelően kialakított statisztikai rendszer segítségével pontosan látod, hogy merre tartasz: mi az, ami jól működik, és mi az, ami nem megy eléggé jól a cégedben. Ez pedig már körvonalazni is fogja a megoldást.
  • Az Etika Magasiskolája: Az élet egy adott területén mindig valamilyen működési állapotban vagy. Ez a 11 lehetséges állapot a Zűrzavartól a Hatalomig terjed. Vajon a Te céged milyen állapotban van most? Mit kell tenned, hogy mindig eggyel följebb lépj a Hatalom irányába?
  • Miért olyan hülyék az embereid? Gondolkodtál már azon, hogy miért olyan hülyék az emberek? Volt már Veled olyan, hogy Magadban azt kérdezted, hogy lehet így gondolkodni? Hogy lehet ilyent csinálni? Hogy lehet valaki egyáltalán ilyen? Tudod, Hitler másfél éves korában egy tündi-bündi kisfiú volt. Mi történt vele, hogy olyan vadállat lett belőle? Nos, ezek a gyakorlati emberismereti eszközök lehetővé fogják tenni számodra, hogy pontosabban tájékozódj az alkalmazottakkal és az ügyfelekkel való kapcsolataidban.

Ki lesz az előadó?

Vincze Róbert a Seminar Consulting Románia vezetője és fő előadója. Tapasztalt üzletember és lelkesítő előadó.

Egykor 10 000 eurós mínusszal indította el a vállalkozását, alig 18 évesen. 9 évre rá, a csúcson, 11 vállalkozást vezetett egyidejűleg, másfélmilliós árbevétellel. Ekkoriban a bisztróját a Daily Mail és a New York Times a világ 4. legdizájnosabb bisztrójának választotta, és 80 országban cikkeztek róla a lapok. Angliából csak emiatt költözött vissza Kolozsvárra, ahol a marketinges újságja 18 000 példányban jelent meg, és értékesítési aránya 40%-os volt.

2016 óta A Seminar Consulting Románia vezetőjeként több ezer cégvezetőnek tartott sikeres képzést Magyarországon és Romániában. Életből merített példái és szókimondó humora élvezetessé teszik előadásait. Tanulj tőle!

Mi legyen: tovább kínlódunk a toborzással és az alkalmazotti problémákkal meg a csapatod motiválásával, rengeteg pénzt és időt fecsérelve közben? Vagy inkább élvezni szeretnéd a személyes szabadság örömeit, amiket egy önműködő, stabilan termelő cég biztosíthat számodra?

Gyere, és iratkozz fel a tréningre!

Mikor lesz a következő Bázis 3?

2020. március 27-28,  Székelyudvarhely

2020. november 20-21,  Székelyudvarhely

A tréningjeimre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a tréning napok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

A Bázis 3 tréning helyszíne

Székelyudvarhely, Hotel Septimia konferenciaterme
(Orbán Balázs utca, 106. szám)

Mennyibe kerül, és hogyan fizethetsz?

A Bázis 3 szuper intenzív, 2 egész napos tréning ára: 4000 RON+ÁFA.

Ezt az összeget csökkentheted, ha kollégáidat is magaddal hozod, mert így a következő kedvezményeket kapjátok:

  • 2-3 fő jelentkezése esetén: 3800 RON+ÁFA/fő
  • 4-5 fő jelentkezése esetén: 3700 RON+ÁFA/fő
  • 6-7 fő jelentkezése esetén: 3600 RON+ÁFA/fő
  • 8-9 fő jelentkezése esetén: 3500 RON+ÁFA/fő
  • 10 főtől: 3400 RON+ÁFA/fő
  • Ismétlő ár: 450 RON+ÁFA/fő

A helyedet úgy foglalhatod le, ha legkésőbb 10 nappal a tréning napja előttig befizeted a részvételi díjat.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Bátran merjük vállalni: ha elégedetlen lennél a tanultakkal, a tréning után 5 napon belül írásban kérheted a részvételi díj visszafizetését, úgyhogy semmit se kockáztatsz.

Szerződési feltételek / Felhasználási feltételek

Ha a megrendelés előtt még kérdésed, megbeszélnivalód van, hívd kollégánkat a 0743-012-529-as számon!

Regisztrálj itt, és a kolléganőnk hamarosan fel fogja venni veled a kapcsolatot!

Regisztráció

Az esemény dátuma/helyszín

Válasszon

Személyes adatok

Vezetéknév

Keresztnév

Telefon

E-mail

Összesen ennyi fővel megyünk a tréningre

amelyből +1 fő / ismétlő

A vállalkozás adatai

Cégnév

Város

Utca, házszám

CUI/CNP

Fizetési mód

Adatvédelem és Felhasználási feltételek

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót
Elolvastam és elfogadom a Szerződési feltételeket