Hogyan fejleszd a céged extrém gyorsan?


Úgy, hogy minden munkatársadat egyszerre képzed!

Nagyon jó, amikor elküldöd az embereidet különböző képzésekre, de ezerszer hatékonyabb, ha mindenki egyszerre van jelen és ugyanazt tanulja.

Miért?

Mert így képzést és csapatépítést is csinálunk.

Óriási ereje van annak,

  • amikor egy nyelvet kezdenek beszélni a cégben az emberek,
  • amikor egyszerre kapnak új nézőpontokat,
  • amikor hasonlóan gondolkodnak.

Ahhoz hasonlít, mint amikor egy rendetlen szobában egy végre valaki rendet tesz és kitakarít.
Ne érts félre, nem azt akarom nagyképűen mondani, hogy én teszek rendet a cégedben. A csapatod fog rendet rakni, méghozzá először fejben!

 

 


Milyen cégen belüli csapatépítő tréningeket választhatsz?

  • Bázis1 tréning: Az alapok, amit minden vezetőnek és dolgozónak tudnia kell ahhoz, hogy hatékonyan dolgozzon. Egy gyakorlatias, szórakoztató cégvezetési tréning profi előadótól. Manapság szinte nincs olyan ember, aki ne szenvedne attól, hogy nincs elég ideje, tele van el nem végzett feladatokkal és meg nem valósított ötletekkel. Nos, ez a tréning lesz az, ami véget vet a szüntelen kapkodásnak és stressznek.
  • Bázis2 tréning: Amikor már ismeri az alapokat a csapatod, akkor folytatódhat a tanulás. Miről? Pénzről, személyzetfelvételről, marketingről, értékesítésről, motivációról. Csupa olyan téma, ami a cég működéséhez elengedhetetlen.
  • Bázis3 tréning: A csúcs. Aki mindent megtesz a sikerért, az még a Bázis2 után sem hajlandó abbahagyni a tanulást, hanem a Bázis3 tréningen képzi magát és munkatársait. Bázis3 tréningemen tanítom a legizgalmasabb és legmegdöbbentőbb adatokat és vezetői eszközöket, azokat, amelyekkel BIZTOSAN ÉS AZONNAL látványos eredményeket lehet elérni a cégben és az életben.

Sokkal erőteljesebben és tudatosabban fogok haladni a célom felé, nem zavarnak már annyira az akadályok, érzem, hogy nagyon jó úton vagyok és tudom, hogy el fogom érni a célom úgy, hogy a környezetemet is jobbá tegyem.
Mánya Zsolt ügyvezető
Mavit Kft.

 

 

Árak

Tudod, a kétnapos tréningjeim a prémium árkategóriába tartoznak.

Ha a munkatársakat egyenként küldenéd a fenti tréningekre komoly kiadás lenne minden munkatársat befizetni. Ezért visszük el a céghez a tréninget, mert így mindenkit elhozhatsz, és barátibb lesz az ár fejenként.
Azt is elárulom, hogy 10 fő fölött éri meg igazán cégen belüli tréningben gondolkozni.

 

Hétfőtől csütörtökig: 36.000 RON helyett 26.500 RON (Három munkanapon belüli utalás esetén.)

Péntektől vasárnapig: 39.000 RON helyett 29.500 RON (Három munkanapon belüli utalás esetén.)

 


100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Elégedetlenséged esetén a tréning zárónapját követő 5 napon belül szabadon visszakérheted írásban a befizetett tanácsadói díjat.

Jó hír!

Kérj további információt, és a kolléganőm meg fog lepni egy jó hírrel is. Na, de többet nem mondhatok.

Kérj további információt itt a belső képzésekről: