Hogy ne érezd magadat egyedül mint cégvezető, fogadd el tőlünk az alábbi AJÁNDÉK Cégvezetői Túlélőcsomagot:

A csomag Vincze Róbert 9 videóját tartalmazza. Mit érdemes tudni Vincze Róbertről? Például azt, hogy félelmetesen hatékony értékesítő. Statisztikája 90% feletti. Más szóval, ha elmegy egy találkozóra, akkor 10 esetből 9-szer elad valamit.

Egykor 10 000 eurós mínusszal indította el a vállalkozását, alig 18 évesen. 9 évre rá, a csúcson, 11 vállalkozást vezetett egyidejűleg, másfélmilliós árbevétellel. Ekkoriban a bisztróját a Daily Mail és a New York Times a világ 4. legdizájnosabb bisztrójának választotta, és 80 országban cikkeztek róla a lapok. Angliából csak emiatt költözött vissza Kolozsvárra, ahol a marketinges újságja 18 000 példányban jelent meg, és értékesítési aránya 40%-os volt.

Ízelítő a videócsomag tartalmából:

 1. Népszerűtlen gondolatok a cégvezetésről – csak erős idegzetűeknek!
 2. Hogyan szerezzek ügyfeleket?
 3. Hogyan nyírja ki magát a cégvezető?
 4. Mikor érem végre utol magam?
 5. Hogyan motiváljam az embereimet?

Ha pénzért adnánk mindezt, bruttó 577 lejbe kerülne. Most ajándékba megkaphatod. A túlélőcsomag részeit e-mailben fogjuk Neked küldeni 2 naponta.

Töltsd ki az oldal alján levő űrlapot, és szerezd meg a túlélőcsomagot!

Mit tartalmaz az ajándék Cégvezetői Túlélőcsomag?

 • Népszerűtlen gondolatok a cégvezetésről – csak erős idegzetűeknek!

  Ebből a videóból olyan gyakorlati eszközöket tanulhatsz, amelyekkel megtalálhatod cégedben az észre nem vehető, ugyanakkor gyenge területeket. Pontos képet kapsz egy cégvezető 3 halálba vezető útjáról. Lehet, hogy Te is ezeken jársz? A 3 halálba vezető út helyett én 2 dolgot tudok javasolni. Melyek ezek?

 • Hogyan szerezzek ügyfeleket?

  A vevő neve: félelem. De mitől fél a vevő? És hogyan kell viselkednie ennek függvényében az értékesítőnek? Ha ezt tudatosítod, sok pénzt fogsz keresni.

 • Hogyan nyírja ki magát a cégvezető?

  Egy fejlődő vállalkozás esetében óhatatlanul eljön az a pont, amikor már túl sok dologra kell figyelni. Túl sok megoldandó feladat, túl sok ügyfél, túl sok munkatárs, túl sok minden adódik, amire a cégvezetőnek gondolnia kell. Ezzel szemben kevés az idő, kevés a pénz. Hogyan kell klónozni a cégvezetőt?

 • Mikor érem végre utol magam?

  Hogyan érheted el, hogy annyi lezáratlan feladatod legyen, mint egy 5 éves gyereknek?

 • Hogyan motiváljam az embereimet?

  Elgondolkodtál már azon, hogy vajon Te mint cégvezető miért csinálod a vállalkozásodat? Talán pénzért? Nem hiszem. Azon már valószínűleg rég túl vagy. Érdekes módon itt keresendő a válasz arra a kérdésre is, hogy mivel lehet motiválni az embereket: A céljaiktól függ a dolog. 4 alapvető motiváció – kire érdemes alapoznod?

 • A szeretet mint vezetői eszköz

  Lehet-e barátom a beosztottam? Vajon mikor megy jobban a munka? Ha van egy távolságtartó tisztelet egymás irányába, vagy ha tényleg ott van a főnök és a beosztott között az egymás iránti embertársi szeretet?

 • Fizikázzunk egy kicsit!

  Hiszed vagy nem, de a céged építéséhez szükséged van egy kis fizikára. A céged ugyanis pontosan úgy működik, mint egy csővezeték. Vagyis: a cégednek a legszűkebb keresztmetszete fogja meghatározni az egész céged teljesítőképességét. Mi következik ebből?

 • A látáskárosodás megelőzése: ideális kép

  Az ember tudja, hogy a cége egyes területein pontosan mi az ideális kép. Ha azonban nincs megfogalmazva az ideális kép, az ember soha nem látja meg a hibákat. És ez veszélyes csapdát rejt magában. Hogy miért?

 • Már az általános iskola első osztályában megtanultuk

  Egészen biztos, hogy tudod. De vajon használod is?

Felkeltette az érdeklődésed ez a 9 videó a cégvezetési problémákról és gyakorlati megoldásukról?

Akkor videósorozatunk Neked szól!

Itt a lehetőség, élj vele!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, kattints rá a megerősítő e-mailben lévő linkre, és máris küldjük Neked a Cégvezetői Túlélőcsomag első részét e-mailben!

Pop Sándor, cégvezető, Audio Orfeus Srl

Átgondolom, megtervezem az ügyféljelöltekkel való találkozásaimat. Igyekszem alkalmazni az itt tanultakat, az üzleti megbeszéléseimben.

Vakarcs István Bálint, Natur Comodit Srl, ügyvezető tulajdonos

Minden tréning után pozitív lökettel térek haza, mindig felbukkan valami, amit kezelni kell, ilyenkor alig várom a következő munkanapot.

Kovács Hunor, szoftver fejlesztő, Mutiny Studio Srl

Számomra a képzés személyiség formáló volt. Megtanultam, hogyan osszam be az időmet és hogyan álljak hozzá a külömböző dolgkohoz.

Rigán Lóránd, ügyvezető, Superscript Srl –D

Az etikus út a járható út hosszú távon.

Kovács Zsolt, Optinet Romania Srl

A képzés rá világított arra, hogy a céget át kell szervezni a jövőben, amely által növekedni fog.

Tőkés Attila, Tőkés Attila I.I.

Minda vállalkozásban, mind a magánéletben alkalmazható szabályokkal gazdakodtam. Mielőbb használatban szeretném helyezni.

B.J. ügyvezető

Rengetek ötlettel és tervekkel gazdagodtam, ha sikerül beépítenem a cégbe akkor bizonyára magas fejlődés lesz.

Nagy Andrea, tulajdonos, Lecomplet Proconsult Srl

Nyereségem az a tudás, az az információ amit kaptam. A sikerem az majd, amiután alkalmazni tudom ezeket és hasznos less, akkor tudok majd sikerről beszélni. Viszont a nézőpontváltozás az nagyon pozitív irányba ment. Olyan, mintha egy szürkehályogot szedtek volna le a szememről.

B.E., adminisztrátor

Kikapcsolódtam és hasznosan töltöttem az időt. Olyan dolgokat hallottamamiről máshol nem lett volna lehetőség. Másképp látom a jövőt, új felismerések, új lelkesedés tölt el.

Szász Ferenc, Plastsistem Srl, ügyvezető

Az előadás hatására jobban meg tudom külömböztetni a könyvelést és a pénzügy szerepét.

György Róbert, Memorix Trial Srl, tulajdonos

Leghasznosabnak látom és alkalmazni fogom az útak járhatóságát, amelyek elméletben nem jóra vezetnek, de gyakorlatilag más az igazság.

Kulcsár László, Salvia Green Line SRL, igazgató

Mindig jó egy másik szemszögből rálátni a cégre. Ebben segített az előadás.

Pál Csaba, I.I. Pál T. Csaba, adminisztrátor

Feltöltődtem, kikapcsolódtam jó volt hallgatni és tanultam belőle.

Molnár Áron, Azimut – Com SRL

Hasznát tudom venni, nem bánom, hogy itt lehettem. Tanultam valami pozitív dolgot.

Lázár László, Lazar Laszlo I.I.

Tetszett a tapasztalatból szerzett tudás és a más oldalról való megközelítése a dolgoknak.

Both Imre Zsolt, Ideas Graph KFT

Tetszett az előadás módja. Új nézőpontokat kaptam. Meg egy pár új adatot is a toborzáshoz. Ezáltal egy nagyobb megértést.

Kiss Norbert
autóértékesítő tanácsadó, Hovány Kft.

Vezetőszemléletem lett. Vagyis a cégben alkalmazott dolgokat megértettem, valamint a cégvezető szemével látom a saját feladatom lényegét, célját.

Antal Karola
programigazgató, Paprika rádió

Szervezettebb leszek, kommunikatívabb és nyitotabb. Nagyon sokat halogatok, ezen igyekszem a lehető legrövidebb időn belül változtatni és hatékonyabb lenni.

Kárpáti Zsolt
szakértő, Mapei Kft.

Ha ezen az úton haladnánk én és mindenki ebben az országban, akkor egy stabil, biztos gazdaságú közegben élhetünk. Csak ehhez a többiek is kellenek. De én már ezen az oldalon vagyok.