Hogy ne érezd magadat egyedül mint cégvezető, fogadd el tőlünk az alábbi AJÁNDÉK Cégvezetői Túlélőcsomagot:

A csomag Vincze Róbert 9 videóját tartalmazza. Mit érdemes tudni Vincze Róbertről? Például azt, hogy félelmetesen hatékony értékesítő. Statisztikája 90% feletti. Más szóval, ha elmegy egy találkozóra, akkor 10 esetből 9-szer elad valamit.

Egykor 10 000 eurós mínusszal indította el a vállalkozását, alig 18 évesen. 9 évre rá, a csúcson, 11 vállalkozást vezetett egyidejűleg, másfélmilliós árbevétellel. Ekkoriban a bisztróját a Daily Mail és a New York Times a világ 4. legdizájnosabb bisztrójának választotta, és 80 országban cikkeztek róla a lapok. Angliából csak emiatt költözött vissza Kolozsvárra, ahol a marketinges újságja 18 000 példányban jelent meg, és értékesítési aránya 40%-os volt.

Ízelítő a videócsomag tartalmából:

1. Népszerűtlen gondolatok a cégvezetésről – csak erős idegzetűeknek!

2. Hogyan szerezzek ügyfeleket?

3. Hogyan nyírja ki magát a cégvezető?

4. Mikor érem végre utol magam?

5. Hogyan motiváljam az embereimet?

Ha pénzért adnánk mindezt, bruttó 577 lejbe kerülne. Most ajándékba megkaphatod. A túlélőcsomag részeit e-mailben fogjuk Neked küldeni 2 naponta.

Töltsd ki az oldal alján levő űrlapot, és szerezd meg a túlélőcsomagot!

Mit tartalmaz az ajándék Cégvezetői Túlélőcsomag?

1. Népszerűtlen gondolatok a cégvezetésről – csak erős idegzetűeknek!

Ebből a videóból olyan gyakorlati eszközöket tanulhatsz, amelyekkel megtalálhatod cégedben az észre nem vehető, ugyanakkor gyenge területeket. Pontos képet kapsz egy cégvezető 3 halálba vezető útjáról. Lehet, hogy Te is ezeken jársz? A 3 halálba vezető út helyett én 2 dolgot tudok javasolni. Melyek ezek?

2. Hogyan szerezzek ügyfeleket?

A vevő neve: félelem. De mitől fél a vevő? És hogyan kell viselkednie ennek függvényében az értékesítőnek? Ha ezt tudatosítod, sok pénzt fogsz keresni.

3. Hogyan nyírja ki magát a cégvezető?

Egy fejlődő vállalkozás esetében óhatatlanul eljön az a pont, amikor már túl sok dologra kell figyelni. Túl sok megoldandó feladat, túl sok ügyfél, túl sok munkatárs, túl sok minden adódik, amire a cégvezetőnek gondolnia kell. Ezzel szemben kevés az idő, kevés a pénz. Hogyan kell klónozni a cégvezetőt?

4. Mikor érem végre utol magam?

Hogyan érheted el, hogy annyi lezáratlan feladatod legyen, mint egy 5 éves gyereknek?

5. Hogyan motiváljam az embereimet?

Elgondolkodtál már azon, hogy vajon Te mint cégvezető miért csinálod a vállalkozásodat? Talán pénzért? Nem hiszem. Azon már valószínűleg rég túl vagy. Érdekes módon itt keresendő a válasz arra a kérdésre is, hogy mivel lehet motiválni az embereket: A céljaiktól függ a dolog. 4 alapvető motiváció – kire érdemes alapoznod?

6. A szeretet mint vezetői eszköz

Lehet-e barátom a beosztottam? Vajon mikor megy jobban a munka? Ha van egy távolságtartó tisztelet egymás irányába, vagy ha tényleg ott van a főnök és a beosztott között az egymás iránti embertársi szeretet?

7. Fizikázzunk egy kicsit!

Hiszed vagy nem, de a céged építéséhez szükséged van egy kis fizikára. A céged ugyanis pontosan úgy működik, mint egy csővezeték. Vagyis: a cégednek a legszűkebb keresztmetszete fogja meghatározni az egész céged teljesítőképességét. Mi következik ebből?

8. A látáskárosodás megelőzése: ideális kép

Az ember tudja, hogy a cége egyes területein pontosan mi az ideális kép. Ha azonban nincs megfogalmazva az ideális kép, az ember soha nem látja meg a hibákat. És ez veszélyes csapdát rejt magában. Hogy miért?

9. Már az általános iskola első osztályában megtanultuk

Egészen biztos, hogy tudod. De vajon használod is?

Felkeltette az érdeklődésed ez a 9 videó a cégvezetési problémákról és gyakorlati megoldásukról?

Akkor videósorozatunk Neked szól!

Itt a lehetőség, élj vele!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, kattints rá a megerősítő e-mailben lévő linkre, és máris küldjük Neked a Cégvezetői Túlélőcsomag első részét e-mailben!

Adatvédelmi tájékoztató