Hogyan indítsd újra Magad? – CD

Kasza Tamás és Vincze Róbert beszélget

Miről szól ez a CD? Miért hasznos a cégvezetőknek?

Ahelyett, hogy mi ajánlanánk, Kasza Tamás beszél róla:

„Vincze Róbert barátommal, a Seminar Consulting Románia tulajdonosával, vettük fel a 41. Kasza nap kiegészítő CD-jét, egy egyórás anyagot. Másfél órásra terveztük a találkozót, de három óra lett belőle. Jót beszélgettünk. Vele volt a felesége is. Nagyon megható a történetük, és igazi sikersztori.

Róbert hárommillió forint mínusszal indította a vállalkozását 18 évesen. A Tankcsapdának szervezett barátaival erdélyi körutat, ami kicsit félrement, de a Tankcsapda legalább megkapta a pénzét. Két év munkával kitermelte a kölcsöneit, aztán elindult a siker útján, tanult a hibáiból. Kilenc évre rá, a csúcson, 11 vállalkozást vezetett egyidejűleg. Félmilliárdos árbevétellel. Elérte a csúcsot. A bisztróját a Daily Mail és a New York Times a 4. legdizájnosabb bisztrónak választotta a világon. 80 országban cikkeztek róla, Angliából csak emiatt jöttek Kolozsvárra. Újságja 18.000 példányban jelent meg, és értékesítési aránya 40%-os volt.

Nem volt hirtelen új célja. Ekkor vett részt egy tréningen Piroska Gyulánál. 2015 végén meglátogatta, és megkérte őt, hogy tanítsa. Felesége szerint legalább akkora beszélőkéje neki is volt, ezért azt mondta neki, menjen csak hozzá. Gyula kapott az alkalmon, így megszületett a Romániai Piroska Gyula Tréning, ami ma már a Seminar Consulting Románia nevet viseli.

Ezután Robi eladta 7 cégét. Hármat megtartott, és az első két évben Romániában a tréningszakmában piacvezető lett, a bevétele és az előadásain megforduló emberek száma alapján. A beszélgetésből sokat tanultam! Lássuk, mit:

A CD címe: Hogyan indítsd újra magad?

Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, négy dologra van szükséged:

1. Megfelelő bátorságra.

Nagyban kell gondolkodnod. Annyira, hogy magadat is nagyra tartsd, ne csak a környezet mondja. Két eset van, amikor leállhatsz: akkor, amikor nem sikerül valami, illetve akkor, amikor sikerül, és a sikert azon a szinten akarod tartani.

2. Megfelelő ismeretre.

Egy utazási ügynöksége becsődölt, mivel ő nem értett hozzá, és a hölgy, akit választott társnak, szintén nem.

Ahogy elkezdett tréningekre járni Gyulához, rákattant a tanulásra. Havi egy tréninget ütemezett be. Robi szerint válj tréningfüggővé! Aki nem tudja, hogy kellene még tanulnia, amellett el fog menni a konkurenciája, vagy a piac. Aki tanul, az tudni fogja, hogyan kell kezelnie ezt.

3. Megfelelő statisztikákra.

Vagyis inkább úgy tudod kiiktatni a letargiát, ha a nemekért is pénzt adsz magadnak. Robi egy telefonos munkatársának minden telefon után adott ezer forintot kézbe – így adta oda a fizetését. Onnantól az a munkatárs máris jobban és többet telefonált. Látnod kell, hogy mennyi találkozóból mennyi ügyfeled lesz. Robi tavaly 98%-os lezárást ért el a találkozóin. A CD-n részletesen beszél arról, hogyan kell ezt csinálni, és mit lehet belőle tanulni.

4. Megfelelő hobbira.

A munkádnak a hobbidnak is kell lennie. Ha muszájból dolgozol, akkor nem fog menni az újrakezdés. Minden nap nehezebb lesz, és előbb-utóbb eltörik a mécses. Ha nem az életcélodon dolgozol minden nap, akkor vágod az életenergia-centidet. Ez nem egészséges. Persze meg kell élni, de jobban tennéd, ha kiderítenéd, mi is az igazi célod! Ha az egész életedre nem is tudod, de legalább a következő időszakra nevezz meg célokat, és amint elérted ezeket, vagy még előbb, tűzz ki újakat!

Ha nem tűzöl ki célokat, akkor az élet vezet téged, nem Te az életet!

Bármi, ami történik, a te felelősséged. Robi a CD-n elmondja, hogyan érte el ezt az állapotot.”

Mennyibe kerül a CD?

Ár: 30 lej + szállítási költség.

Rendeld meg a CD-t itt ->

Ára:
30,00 Ron

Szállítás:
Futárszolgálattal.

Szállítási határidő:
Maximum öt munkanap.

Szállítási költség:

A futárszolgálat által meghatározott érték.
(Telefonos egyeztetés során közölve)

Fizetési lehetőségek:

  • Utánvéttel.
  • Megrendeléskor bankkártyával a OTP bank internetes felületén.

Számla:
A könyvvel együtt küldjük.

Hírlevél

A megrendeléssel egyidejűleg a vásárló automatikusan feliratkozik a Seminar Consulting Románia hírleveleire. Ezekről bármikor le tud iratkozni.