Exkluzív akció:

Könyvcsomag 2 extra ajándékkal

Ha most rendelsz könyvcsomagot, az ingyenes szállítás mellé még két extra ajándékot is kapsz: Piroska Gyula legújabb könyvét, a Háremet néztem és értékesítést tanultam Isztambulba című kötetet valamint Kasza Tamás a Kommunikáció mestere című könyvét!

Kinek ajánljuk a könyvcsomagot? Ideális például annak, akinek hirtelen ajándékot kell vásárolnia…

Születésnapok, évfordulók, ünneplésre méltó alkalmak: szeretjük őket, bár sokszor nem kis fejtörést okoznak. Milyen ajándékot kapjon az ünnepelt? Most 6 sikerkönyvünkből csomagot készítettünk, ami remek meglepetés lehet egy olvasni szerető, intelligens embernek.

Mi teszi Piroska Gyula könyveit ideális ajándékká? Az, hogy rendkívül aktuális témákat tárgyalnak, cégvezetőket érintő problémákra adnak választ, mindezt élvezetesen, rengeteg humorral.

Akár szórakoztató irodalomként is olvashatóak, letehetetlen olvasmányok azok számára is, akik nem egy 200 fős céget vezetnek. Szórakoztatva tanítanak: megnevettetnek, de el is gondolkodtatnak. Megváltoztatják az életed.

A könyvcsomag értéke:  350 lej

+1. ajándék:

 + 2. ajándék:

A csomag mellé ingyenes kiszállítás jár!

   

 Itt tudod megrendelni:

Mit tartalmaz a csomag?

Rendeld meg most a 6 sikerkönyvből álló könyvcsomagot, és gyűjtsd be vele Piroska Gyula és Vincze Róbert legújabb kötetét ajándékként! Az ajándék könyvek értéke összesen: 100 lej. Ezen felül még a szállítási költséget is megspórolod, mivel az a mi ajándékunk:)

Ára:
350 Lej

Szállítás:
Futárszolgálattal.

Szállítási határidő:
Maximum öt munkanap.

Szállítási költség:

Ingyenes

Számla:
A könyvvel együtt küldjük.

Hírlevél

A megrendeléssel egyidejűleg a vásárló automatikusan feliratkozik hírleveleinkre. Ezekről bármikor le tud iratkozni.