Pentru ca nici Tu să nu te simți singur cu grijile firmei, acceptă CADOUL nostru, Pachetul de Supraviețuire pentru Antreprenori!

Pachetul conține 9 clipuri ale lui Robert Vincze. Ce merită să știi despre el? De exemplu, faptul că este un salesman nemaipomenit de eficient. Statistica sa depășește 90%. Cu alte cuvinte, dacă merge la o întâlnire, în 9 cazuri din 10 va reuși să vândă ceva.

La vârsta de numai 18 ani, și-a pornit prima afacere cu un minus de 10.000 de euro. Peste 9 ani, când a ajuns în top, conducea deja 11 firme simultan, cu o cifră de afaceri de 1,5 milioane. În această perioadă, bistroul său a fost distins de către Daily Mail și New York Times cu locul 4 în clasamentul localurilor cu cel mai reușit design la nivel mondial, ajungând în ziarele și revistele din 80 de țări ale lumii. Numai din acest motiv s-a mutat înapoi din Anglia la Cluj, unde ziarul său de marketing a atins 18.000 de exemplare și o rată de conversie de 40%.

Din cuprinsul pachetului de clipuri:

1. Adevăruri nepopulare despre conducerea firmei – numai pentru cei cu nervii tari!
2. Cum să fac rost de clienți noi?
3. Cum se distrug singur antreprenorii?
4. Când voi reuși să ajung la zi cu toate sarcinile pe care le am de îndeplinit?
5. Cum să-mi motivez echipa?

Dacă ar fi să cerem bani pentru acest pachet, te-ar costa 577 de lei brut. Acum însă ți-l oferim cadou. Vei primi clipurile individuale direct în căsuța Ta de e-mail, la fiecare 2 zile.

Completează formularul de mai jos și comandă GRATUIT Pachetul de Supraviețuire pentru Antreprenori!

Ce conține Pachetul de Supraviețuire pentru Antreprenori?

1. De ce se simt singuri antreprenorii?

Din prima parte vei afla la ce să te aștepți de la aceste mini-lecții pentru antreprenori. De ce suntem noi, antreprenorii, un pic „anormali”? Și de ce merită să fii așa, dacă vrei să ai succes în viață?

2. Cum să NU îți omori firma?

Să știi că există trei moduri în care un antreprenor poate să-și omoare propria firmă. Din clip vei afla care sunt astea și dacă și pe Tine te pândește vreun pericol. Din fericire, există însă și o soluție pentru a scăpa din capcană! Iată cum să eviți prăbușirea companiei Tale!

3. Antidotul pentru oboseală

În acest clip vom discuta despre cauzele oboselii. Și vei fi surprins, pentru că problemele nu vin de la prea multă muncă!

4. 5 minute de fizică pentru antreprenori

Mă crezi sau nu, dar dacă vrei să-ți construiești o firmă de succes, atunci vei avea nevoie și de puțină fizică. Să știi că firma Ta funcționează exact ca o conductă. Ce înseamnă asta? Secțiunea transversală cea mai mică va decide randamentul întregii firme! Iată și ce urmează din asta.

5. Cum să devii un profesionist pur-sânge

Există un truc simplu, prin care-ți poți ridica nivelul de profesionalism aproape peste noapte. Bineînțeles că, după aceea, mai trebuie lucrat serios, însă acesta este începutul, primul pas.

6. Metoda simplă pentru accelerarea firmei

Metoda despre care vei auzi îți va accelera procesele din firmă. Comunicarea din cadrul companiei va merge mai bine ca oricând și nu va rămâne nicio sarcină nerezolvată.

7. E bine să fii prieten cu angajații?

Oare pierzi respectul angajaților, dacă te împrietenești cu ei? Și dacă nu, atunci unde trebuie să e oprească prietenia între șef și subaltern?

8. Ce-ți motivează angajații?

Te-ai gândit vreodată care este, de fapt, motivul pentru care îți desfășori activitatea ca antreprenor? Oare numai pentru bani? Nu prea cred. Probabil că ai depășit deja nivelul acela… În mod interesant, în zona asta vom afla răspunsul și la problema motivării personalului. Totul depinde de obiectivele oamenilor. E timpul să cunoști cele 4 surse principale de motivație – și să folosești cea mai eficientă dintre ele!

9. Secretul întunecat al vânzărilor

Din acest ultim episod al Pachetului de supraviețuire pentru antreprenori, vei afla ideea genială a unui autor american. Este vorba despre un fenomen pe care l-am întâlnit și eu personal de nenumărate ori pe parcursul vieții. Dacă afli secretul, te va ajuta enorm în vânzarea produselor sau a serviciilor tale.

Ești curios să afli soluțiile practice la problemele cele mai frecvente ale antreprenorilor?

Atunci ai nevoie de aceste clipuri oferite cadou!
Iată marea șansă, profită de ea!

Completează formularul de mai jos și noi îți trimitem imediat prima parte din serie!

Termeni și condiții