Admin eszközök műhely

Ismerős a folyamatos kapkodás és a munkatársaid elfelejtik vagy nem megfelelő módon végzik el a feladataikat? A Bázis tréningen már elsajátítottad a csekklisták és Teljes Munkatársi Javaslatok használata.

Most már csak gyakorlatba kell ültetni, erre pedig tökéletes alkalom az Admin eszközök műhely. 

Itt sorra vesszük az olyan menedzsment eszközöket, mint az ellenőrzőlistákat és a teljes munkatársi javaslatot, és szépen elkészítjük a sajátjaidat.

Ha a munkatársaid csak problémákat zúdítanak rád, és úgy érzed, hogy minden döntést tőled várnak el, akkor a Teljes Munkatársi Javaslat megoldást jelenthet. Itt megismerheted a 4 lépését, amelyek segítenek átadni a felelősséget és megerősíteni a csapatodat.

Műhelyünk ajánlata:

 

Tanuld meg alkalmazni a csekklistákat és a Teljes Munkatársi Javaslatot a mindennapi munkádban.

Személyre szabott segítség a saját kihívásaidhoz és projektedhez.

Tanácsok, hogyan szervezd meg a munkát, hogy hatékonyan vezethesd csapatodat.

 

Ne hagyd, hogy a problémák elnyeljenek! Találkozzunk a műhelyünkön!

Előadó

Suba Lóránd

Suba Lóránd

Több, mint 2000 embernek tartottam már előadást valamilyen formában. Az egyetemi éveim alatt vettem észre, hogy nekem a cégszervezésben a legkedveltebb területem a humán erőforrás, vagyis az emberek. A vállalkozó elvégezheti a legtutibb képzéseket is, a munkát a munkatársai kell elvégezzék…
Így, az első munkahelyem egy húsfeldolgozó volt, ahol ebben a munkakörben kezdtem el dolgozni.

Jelenleg Marosvásárhelyen élek feleségemmel és két csodálatos lányommal. A párommal sikeresen működtetünk több éve egy életmód- és táplálkozás-tanácsadó céget. Mellette pedig előadások, tréningek tartásával és cégszervezéssel is foglalkozom. Egyszerű, humoros, gyakorlati példákkal teszem érthetővé és hasznossá az előadásokat, illetve a belső képzéseket. Úgy gondolom találó Nelson Mandela gondolata a saját nézőpontomhoz: „Ha egy emberhez olyan nyelven beszélsz, amit megért, az a fejébe száll. Ha az ő nyelvén beszélsz hozzá, az a szívébe hatol.“

Gyere és iratkozz fel!

Mikor?

2024. október 24., Marosvásárhely

A tréningjeimre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a tréningnapok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

Mennyibe kerül, és hogyan fizethetsz?

A műhely ára: 3.300 RON + Áfa/fő.

Plusz 1 fő esetén: 2.300 RON + Áfa/fő.

A fenti összeget a következő bankszámlaszámra utalhatod át:
RO78OTPV200000762100RO01
(Business for Success SRL., Ludus, str. Traian, nr. 20, jud. Mures)

A képzés áráról természetesen díjbekérő levelet, majd fizetés után elektronikus számlát küldünk.