Gyere ki a szekrényből!” nap – Új adózási szabályok és céges pénzügyek

„Nem tudod úgy eltolni a szekrényt, hogy benne vagy!
” – Makó Gábor

Reflektorfénybe kerülnek az új adózási szabályok és céges pénzügyek!

Az utóbbi időben egyre inkább a figyelem középpontjában állnak az adózási kérdések és az új adózási törvények, különösen az erdélyi vállalkozók körében. Ebben az összefüggésben szeretnénk meghívni Andrei Misit, aki nemcsak a téma mélyére hatol, hanem olyan nézőpontokat is megoszt, amelyek kiemelik a valódi megoldást a vállalkozások számára: a céges pénzügyek hatékony kezelését.

Az adózási kérdések mellett kiemelt figyelmet kell fordítani a pénzügyi rendszer bevezetésére a vállalkozásban. A helyes pénzügyi struktúra kiépítése és működtetése kulcsfontosságú a hosszú távú sikeres üzleti működés szempontjából. 

A teljesítmény alapú fizetés bevezetése további fontos tényező. A vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy a munkavállalók motiváltak és elkötelezettek legyenek. A teljesítmény alapú fizetési rendszer nemcsak ösztönzi a munkavállalókat a hatékonyabb munkavégzésre, hanem hozzájárul a vállalkozás eredményességéhez is.

 Mindent elmondunk, amit róluk tudni szerettél volna, csak gyere ki a szekrényből!

„Gyere ki a szekrényből!” nap

Ez egy padlóáras egész nap lesz.

Újonnan tartalmazza az ebédet is a szálloda éttermében!

A cél, hogy kapjál egy teljes olyan napot, ami ‒ igazán nem drága pénzért ‒ feltölt pozitív energiával, nézőpontokat és működőképes vezetői tudást ad.

Kik lesznek az előadók?

Andrei Mihai Marius egy tapasztalt szakember, aki rendkívüli tudással rendelkezik a pénzügy területén.  Egy 20 éves múltú könyvelési cég vezetője, ami azt mutatja, hogy hosszú ideje részt vesz a vállalati pénzügyek kezelésében és irányításában. Kiemelkedő hozzáértést  mutat az adózás és a cégvezetés terén.

Meggyőződése, hogy a pénzügyi rendszer megfelelő bevezetése kulcsfontosságú a vállalatok sikeres működése szempontjából. Ezen kívül hangsúlyozza a teljesítmény alapú fizetés fontosságát, mely szerinte motiválja a munkavállalókat és hozzájárul a vállalati eredményesség növeléséhez.

Előadó

Vincze Róbert a Seminar Consulting Románia vezetője és fő előadója. Tapasztalt üzletember és lelkesítő előadó.

Egykor 10.000 eurós mínusszal indította el a vállalkozását, alig 21 évesen. 6 évre rá, a csúcson, 11 vállalkozást vezetett egyidejűleg, másfélmilliós árbevétellel. Ekkoriban a bisztróját a Daily Mail és a New York Times a világ Top 10 legdizájnosabb bisztrójának listáján emlegette, és 80 országban cikkeztek róla a lapok. Emellett Kolozsváron a marketinges újságja 18.000 példányban jelent meg, és értékesítési aránya 40%-os volt.

2016 óta A Seminar Consulting Románia vezetőjeként több ezer cégvezetőnek tartott sikeres képzést Magyarországon és Romániában. Életből merített példái és szókimondó humora élvezetessé teszik előadásait.

Tanulj tőle!

Vendégelőadó

Laczkó Péter, szervezetfejlesztési tréner és a Lawrence & Benett Zrt. vezetője

29 éve aktív vállalkozó, és immár 13 éve segíti a cégvezetőket nem csak abban, hogy sikersebben és eredményesebben vezessék a vállalkozásaikat.Szervezetfejlesztési konzultánsként, motivációs specialistaként, vezetőképző coach és trénerként, valamint vállalati stratégiák, értékesítési és logisztikai rendszerek szakértőjeként józan és egyszerű rendszereket segít gyakorlatban bevezetni a cégekbe, hogy a vállalkozás jóval nagyobb örömöt okozzon, több maradjon fejlesztésekre és jó fizetést tudjanak adni a munkatársaiknak.Nemcsak Magyarországon, hanem a határon túl is segíti a vállalkozókat a céljaik eléréseben.

Előadó

Szakács Levente és Adél, az Anna Panzió tulajdonosai.

Anna Panzió, Borzonton, Szakács Levente és Adél által vezetve, kényelmes és varázslatos szálláshely a hegyoldalak és fenyvesek ölelésében. Ideális esküvők, csapatépítő tevékenységek és rendezvények számára. A panzió vendégszeretetével várja látogatóit bármely évszakban. Mint vendégelőadók, szívesen osztják meg velünk gazdag tapasztalataikat és szakértelmüket.

Mikor lesz a
„Gyere ki a szekrényből!” nap?

Időpont: 2024. április 25., csütörtök,
9:00-18:00 óra között

Hol lesz a
„Gyere ki a szekrényből!” nap?

Helyszín: Ludas, River Hotel

Mennyibe kerül?

A „Gyere ki a szekrényből!” napon való részvétel ára:

1200 Ron + Áfa / fő
– 1000 Ron + Áfa / fő  2 személy esetén

amely tartalmazza az ebédet és a bekészítést is (Kávé, víz, ropogtatni való)

A helyedet előre utalással tudod lefoglalni. A helyszínen nem áll módodban készpénzben fizetni.

A képzés áráról természetesen díjbekérő levelet, majd fizetés után elektronikus számlát küldünk.

Lemondás

Amennyiben közbejön valami, és ezt írásban jelzed a számunkra legkésőbb az előadás előtt két nappal délelőtt 11 óráig, a helyed biztosítva van a következő előadásra.Amennyiben nem jelzed, vagy nem időben jelzed, hogy nem tudsz jönni, a befizetett költségárat elveszíted. Mivel ekkor mi már nem tudjuk lemondani a szünetekre bekészített ételeket és italokat, amit ilyenkor már mindenképpen meg kell téríteni a hotel számára.

 

Regisztrálj itt, és a kolléganőnk hamarosan fel fogja venni veled a kapcsolatot!

Regisztráció

Az esemény dátuma/helyszín

Válasszon

Személyes adatok

Vezetéknév

Keresztnév

Telefon

E-mail

Összesen ennyi fővel megyünk a tréningre

amelyből +1 fő / ismétlő

A vállalkozás adatai

Cégnév

Város

Utca, házszám

CUI/CNP

Fizetési mód

Adatvédelem és Felhasználási feltételek

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót
Elolvastam és elfogadom a Szerződési feltételeket
Pop Sándor, cégvezető, Audio Orfeus Srl

Átgondolom, megtervezem az ügyféljelöltekkel való találkozásaimat. Igyekszem alkalmazni az itt tanultakat, az üzleti megbeszéléseimben.

Vakarcs István Bálint, Natur Comodit Srl, ügyvezető tulajdonos

Minden tréning után pozitív lökettel térek haza, mindig felbukkan valami, amit kezelni kell, ilyenkor alig várom a következő munkanapot.

Kovács Hunor, szoftver fejlesztő, Mutiny Studio Srl

Számomra a képzés személyiség formáló volt. Megtanultam, hogyan osszam be az időmet és hogyan álljak hozzá a külömböző dolgkohoz.

Rigán Lóránd, ügyvezető, Superscript Srl –D

Az etikus út a járható út hosszú távon.

Kovács Zsolt, Optinet Romania Srl

A képzés rá világított arra, hogy a céget át kell szervezni a jövőben, amely által növekedni fog.

Tőkés Attila, Tőkés Attila I.I.

Minda vállalkozásban, mind a magánéletben alkalmazható szabályokkal gazdakodtam. Mielőbb használatban szeretném helyezni.

B.J. ügyvezető

Rengetek ötlettel és tervekkel gazdagodtam, ha sikerül beépítenem a cégbe akkor bizonyára magas fejlődés lesz.

Nagy Andrea, tulajdonos, Lecomplet Proconsult Srl

Nyereségem az a tudás, az az információ amit kaptam. A sikerem az majd, amiután alkalmazni tudom ezeket és hasznos less, akkor tudok majd sikerről beszélni. Viszont a nézőpontváltozás az nagyon pozitív irányba ment. Olyan, mintha egy szürkehályogot szedtek volna le a szememről.

B.E., adminisztrátor

Kikapcsolódtam és hasznosan töltöttem az időt. Olyan dolgokat hallottamamiről máshol nem lett volna lehetőség. Másképp látom a jövőt, új felismerések, új lelkesedés tölt el.

Szász Ferenc, Plastsistem Srl, ügyvezető

Az előadás hatására jobban meg tudom külömböztetni a könyvelést és a pénzügy szerepét.

György Róbert, Memorix Trial Srl, tulajdonos

Leghasznosabnak látom és alkalmazni fogom az útak járhatóságát, amelyek elméletben nem jóra vezetnek, de gyakorlatilag más az igazság.

Kulcsár László, Salvia Green Line SRL, igazgató

Mindig jó egy másik szemszögből rálátni a cégre. Ebben segített az előadás.

Pál Csaba, I.I. Pál T. Csaba, adminisztrátor

Feltöltődtem, kikapcsolódtam jó volt hallgatni és tanultam belőle.

Molnár Áron, Azimut – Com SRL

Hasznát tudom venni, nem bánom, hogy itt lehettem. Tanultam valami pozitív dolgot.

Lázár László, Lazar Laszlo I.I.

Tetszett a tapasztalatból szerzett tudás és a más oldalról való megközelítése a dolgoknak.

Both Imre Zsolt, Ideas Graph KFT

Tetszett az előadás módja. Új nézőpontokat kaptam. Meg egy pár új adatot is a toborzáshoz. Ezáltal egy nagyobb megértést.

Kiss Norbert
autóértékesítő tanácsadó, Hovány Kft.

Vezetőszemléletem lett. Vagyis a cégben alkalmazott dolgokat megértettem, valamint a cégvezető szemével látom a saját feladatom lényegét, célját.

Antal Karola
programigazgató, Paprika rádió

Szervezettebb leszek, kommunikatívabb és nyitotabb. Nagyon sokat halogatok, ezen igyekszem a lehető legrövidebb időn belül változtatni és hatékonyabb lenni.

Kárpáti Zsolt
szakértő, Mapei Kft.

Ha ezen az úton haladnánk én és mindenki ebben az országban, akkor egy stabil, biztos gazdaságú közegben élhetünk. Csak ehhez a többiek is kellenek. De én már ezen az oldalon vagyok.