Értékesítési alapképzés

Hogyha szeretnél tukmálás nélkül, és sikeresen értékesíteni, ez a képzés lesz a tökéletes számodra. 

Itt elsajátíthatod azon eszközöket, amelyekkel 15 – 50%-al is nőhetnek az értékesítési eredményeid. A képzés során elfedjük gyengeségeid, és megtanítjuk, hogyan légy még sikeresebb erősségeiddel. 

A legtöbb esetben nem a lezárás az, ahol az értékesítés kisiklik, hanem már jóval előtte történnek olyan hibák, amelyek megakadályozzák a sikeres értékesítést. A legfontosabb feladat, hogy közösen megtaláljuk azt a pontot, ahol leggyakrabban elakadsz. 

Amikor már tiszta, hogy mit, hol rontasz el, jöhetnek a magasabb fokozatok. Addig gyakorlunk, mígnem tudatosan, magabiztosan tudod irányítani a teljes értékesítési folyamatot. 

Segítünk időpont egyeztetésben, tárgyalásban, újra eladásban, zárásban, a teljes értékesítési folyamatban.

Megtaláljuk és kiegyengetjük a hibás pontokat:

 • Értékesítési taktika
 • Az ügyfél megnyerése
 • Ügyféltípusokra hangolt kommunikáció
 • Emberismeret
 • Kapcsolat-, és érdeklődésépítés
 • Kérdezéstechnika
 • Prezentációs technika
 • Kifogástechnika
 • Lezárástechnika
 • Újraértékesítés
 • Ügyfelekre szabott értékesítési stratégia
 • Személyes coaching

Hogyha legalább egy dolog ismerős a felsoroltak közül, akkor biztosan van mit tanulnod és fejlődnöd az értékesítési képzésen, és hasznos tudással tudod növelni az eredményeid. 

Hogyha úgy érzed, hogy neked itt már nincs mit tanulnod, akkor küldd el a jelentkezésed, mert örömmel látunk minden tapasztalt és kiváló értékesítőt csapatunkban. 

Vállaljuk a garanciát a sikereidért!

Az alábbi eszközökkel hívjuk életre belőled a sikeres értékesítőt:

01:  Igényeid és a megadott adatok alapján már tisztábban látjuk, mire van szükséged a fejlődéshez, és bele is kezdhetünk a közös tanulásba. 

02: a személyes találkozó elengedhetetlen. Megkapod a képzés anyagait, amelyekből elsajátíthatod az elméleti részét a képzésnek. Ezek az anyagok bármikor ott lesznek, hogyha elakadsz bármiben. (….)

03: Mindig lesz egy szakértő, aki segít a megválaszolatlan kérdésekben. Emellett, hetente találkozunk, hogy átbeszéljük, hogy hol tartasz. Fontos, hogy a saját tempódban kell tanulnod!

04: Lassan észreveszed, hogy alig bírod kivárni a következő heti képzést, mert már alkamazod is a tanultakat az üzleti tárgyalásokon. 

05:  Az elméleti alapok és a gyakorlati tudás, valamint a gyakornokság alatt tökéletesedik a tárgyalási technikád. Mindeközben folyamatosan ott leszünk, hogy segítsünk. 

06: Úgy zárod a képzést, hogy sikeres értékesítőként lépsz ki az ajtón, aki kezelni tudja a kifogásokat és a megfelelő kérdéseket teszi fel.

Bázis tréning műhely

A gyengeségeidet erősítjük. Az erősségeidből pedig a legkisebb rejtett potenciált is kihozzuk.

Csupán néhány perc, és megkapjuk az ajánlatkérésed.

Mielőtt kitöltöd az ívet, fontos tudnod, hogy nem dolgozhatunk együtt, amennyiben fegyverkereskedésben, szexiparban, gyógyszer-kereskedelemben, esetleg állami egészségügyben vagy önkormányzatnál dolgozol.  

Amennyiben ez nem áll fenn, örömmel, és személyreszóló ajánlattal és anyaggal várunk, hogy a legsikeresebb értékesítőt hozhassuk ki belőled.

Ügyfeleink visszajelzése a képzésről:

Ott a helyem a képzésen

Jelentkezz a tréningre!

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy tudjunk keresni a részletekkel.