Mondhatni túl szép, hogy igaz legyen. De közben azt is mondjuk, hogy a vérbeli értékesítőnek ez így egy nagyon unalmas életet is mutatna, melyben nincs verseny, nincsenek kihívások, csak folyamatosan csengő kassza. Nem csupán irreális, elég izgalommentes is.

De a telefonos időpont-egyeztetés – vagy leánykori nevén hideghívás – olyan terület, amiben a túl sok izgalom sem jó, mivel egyet jelent a sikertelenséggel. Mindannyian ismerjük az összefüggéstelenül habogó, bizonytalan telefonost, akire a másodperc tört része alatt rá akarjuk csapni a kagylót.

Kinek ajánljuk?

Minden olyan értékesítőnek, akinek gondja van a hideghívással és szeretné fokozni a hatékonyságát.

Amennyiben nehézséget okoz, hogyan szólítsd meg a potens ügyfél jelöltet a telefonban és szeretnél egy valóban működő technikát elsajátítani.

Az arany középutat itt úgy hívják, hogy szkript.

Ez az a dokumentum, amiben előre tervezheti az operátor, mit fog mondani és melyek azok a fogások, amikkel a vevői kifogások közben is úgy lendítheti előre a beszélgetést, hogy az a végén eredményes időpontfoglalásig juthasson. A kifogás ugyanis egy természetes jelenség hideghívás, sőt úgy általában minden értékesítési módszer közben, nem megijedni kell tőle, hanem meg kell tanulni jól kezelni.

Minden a tervezőasztalon kezdődik

Felemelni a telefont, feltárcsázni egy előtted fekvő számot, kedélyesen elbeszélgetni és néhány perccel később már rázzátok is egymás kezét virtuálisan a frissen megkötött üzlet örömére?

Kérd az ebookot most!

Pop Sándor, cégvezető, Audio Orfeus Srl

Átgondolom, megtervezem az ügyféljelöltekkel való találkozásaimat. Igyekszem alkalmazni az itt tanultakat, az üzleti megbeszéléseimben.

Vakarcs István Bálint, Natur Comodit Srl, ügyvezető tulajdonos

Minden tréning után pozitív lökettel térek haza, mindig felbukkan valami, amit kezelni kell, ilyenkor alig várom a következő munkanapot.

Kovács Hunor, szoftver fejlesztő, Mutiny Studio Srl

Számomra a képzés személyiség formáló volt. Megtanultam, hogyan osszam be az időmet és hogyan álljak hozzá a külömböző dolgkohoz.