Hatékony kommunikáció

Valódi VEZETŐKÉNT akarsz kommunikálni?

A kommunikáció az igazi vezetők alapeszköze. Tanuld meg magas szinten használni!

Szinte nulla elmélet, de 100% gyakorlat vár Rád a cégvezetőknek, vállalkozóknak és menedzsereknek szóló Hatékony kommunikáció tréningen, Suba Lóránddal.

HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓ TRÉNING

De figyelem! Ez a tréning csakis az erős idegzetűeknek szól! Két nap kemény helyzetgyakorlat, ami megtanít valódi vezetőként kommunikálni – úgy, hogy az emberek hallgassanak Rád, és kövessenek.

Mit ad még ez a képzés? Meg fog tanítani arra, hogy hatékonyabb tárgyalásokat folytass, jobban alkudj és általában sikeresebb légy a személyközi kapcsolataidban. Viszlát, félénkség!

Ha az összes emberi kapcsolatodban befolyásosabb akarsz lenni, akkor stabil alapokra kell állítanod a személyes kommunikációdat.

Kommunikálj hatékonyabban!

Intenzív kommunikációs tréning mindazoknak, akik jobban érvényesülni szeretnének az életük bármely területén

Kétnapos gyakorlati tréningünk még kedveltebbé fog tenni személyes köreidben, és növeli az irántad tanúsított tiszteletet – ismertebbé tesz, és hozzájárul, hogy embertársaid jobban megértsenek – segíteni fog abban, hogy jobban meggyőzd az embereket a veled való együttműködésről, és könnyebben elérd az általad kitűzött célokat.

Milyen előnyökben lesz részed, ha elvégzed ezt a képzést?

  • tudatosítani fogod, és kiiktatod a régi, rossz szokásokat, amik eddig gátolták a kommunikációd sikerét, és megnehezítették a megértést
  • a visszahúzó kommunikációs beidegződéseket új, eredményesebb szokásokkal fogod helyettesíteni, amik a világ legsikeresebb embereit jellemzik
  • megkapod azokat az eszközöket, amik hozzásegítenek, hogy az Élet bármelyik területén érvényesülj
  • el fogod sajátítani a hatékony kommunikáció művészetét

A tréningünk végzettjei szert tesznek arra a felbecsülhetetlen értékű képességre, hogy könnyebben meggyőzzék a körülöttük élő embereket a saját céljaikról, és félreértésmentesebben éljenek. A képzés „mellékhatásaként” népszerűbbé és befolyásosabbá válnak a társadalmi köreikben, és tökéletes szinten fogják tudni használni a sikeres vezetők legfontosabb eszközét: a hatékony kommunikációt.

Mit mondanak a képzéseinkről a cégvezetők?

Vállalod a kihívást? Segíteni fogunk Neked megküzdeni a személyes félelmeiddel és gátlásaiddal!

Íme, milyen haszon vár Rád a 2 egész napos intenzív tréning elvégzése után:

  • a beszélgetőtársad ezentúl mindig pontosan meg fog érteni mindent, amit mondasz, és jobban figyel majd minden kimondott szavadra

  • bármilyen beszélgetés végére akkor tehetsz pontot, amikor Neked tetszik

  • az első mondattól az utolsóig ellenőrzésed alatt fogod tudni tartani a párbeszédet

  • az elejétől a végéig jobban fogsz tudni összpontosítani a beszélgetésre, és így jobban kihasználhatsz minden olyan helyzetet, amikor a saját szándékaikat érvényesítheted

  • ezután lehetetlen lesz kihozni Téged a nyugalom és az önuralom állapotából, ezért könnyebben elérheted, hogy a nézőpontodat meghallgassák és elfogadják

Ki vezeti a gyakorlati kommunikációs képzést?
Suba Lóránd!

Suba Lóránd

Lassan több, mint 2000 embernek tartottam már előadást valamilyen formában. Az egyetemi éveim alatt vettem észre, hogy nekem a cégszervezésben a legkedveltebb területem a humán erőforrás, vagyis az emberek. A vállalkozó elvégezheti a legtutibb képzéseket is, a munkát a munkatársai kell elvégezzék…
Így, az első munkahelyem egy húsfeldolgozó volt, ahol ebben a munkakörben kezdtem el dolgozni.

Jelenleg Marosvásárhelyen élek feleségemmel és két csodálatos lányommal. A párommal sikeresen működtetünk több éve egy életmód- és táplálkozás-tanácsadó céget. Mellette pedig előadások, tréningek tartásával és cégszervezéssel is foglalkozom. Egyszerű, humoros, gyakorlati példákkal teszem érthetővé és hasznossá az előadásokat, illetve a belső képzéseket. Úgy gondolom találó Nelson Mandela gondolata a saját nézőpontomhoz: „Ha egy emberhez olyan nyelven beszélsz, amit megért, az a fejébe száll. Ha az ő nyelvén beszélsz hozzá, az a szívébe hatol.“

F. F., ügyvezető, tulajdonos

„Most fejeztem be a kommunikációs tréninget, és leesett az állam ennek a technológiának az erejétől. Régebben, amikor dühbe gurultam, vagy megakadályoztak valamiben, olyankor feladtam, és próbáltam elkerülni a kommunikációt. Most viszont tudom kezelni a feldúltságomat: MÉG TÖBB KOMMUNIKÁCIÓVAL!

Ennek eredményeként elértem, amit akartam! Ez megváltoztatta az életemet. Ez TÉNYLEG az élet alapja, az élethez való eszköz.”

Mit szólsz? Döntened kell! Hagyod, hogy mások szempontjai érvényesüljenek – vagy Te akarsz lenni az, aki meggyőzi a körülötte élőket arról, hogy kövessék?

Szeretnél minden eddiginél népszerűbb lenni és eredményesebben kezelni az érzékeny és nehéz helyzeteket is, a kommunikáció és a meggyőzés mesterévé válva?

Gyere, és iratkozz fel a tréningre!

Mikor és hol lesz?

2024. június 14 – 15., Marosvásárhely

2024. november 22-23., Marosvásárhely

A tréningjeimre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a tréningnapok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

Mennyibe kerül, és hogyan fizethetsz?

A 2 egész napos tréning eredeti ára: 5.400 RON + Áfa/fő.

Ismétlő ár: 650 RON + ÁFA/fő

A helyedet úgy foglalhatod le, ha legkésőbb 10 nappal a tréning napja előttig befizeted a részvételi díjat.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Bátran merjük vállalni: ha elégedetlen lennél a tanultakkal, a tréning után 5 napon belül írásban kérheted a részvételi díj visszafizetését, úgyhogy semmit se kockáztatsz.

Szerződési feltételek  / Felhasználási feltételek

Ha a megrendelés előtt még kérdésed, megbeszélnivalód van, hívd kollégánkat a 0743-012-529-as számon!

Fontos tudnivaló!

Legfőképpen cégvezetőknek és értékesítőknek ajánljuk ezt a tréninget, mert az ő munkájuk tiszta kommunikáció.

Cégvezetőként arra kérünk, ne küldj el rá olyan embereket, akik nem akarják tiszta szívvel. A gyakorlatok kemények. Azok fogják végigcsinálni, akik saját elhatározásukból jöttek el rá, nem a főnök íratta be őket.

Egy másik kritérium, hogy cégvezetőként csak úgy írathatsz rá be embert, hogy vagy már voltál korábban a Kommunikációs tréningen, vagy Te is jössz a kollégáiddal együtt rá.

Továbbá cégvezetőként a Kommunikációs tréning előfeltétele a Bázis1 tréning, munkatársként az Egyedül nem megy! tréning elvégzése.

Lemondás

Amennyiben közbejön valami, és ezt írásban jelzed a számunkra legkésőbb az előadás előtt két nappal délelőtt 11 óráig, a helyed biztosítva van a következő előadásra. Amennyiben nem jelzed, vagy nem időben jelzed, hogy nem tudsz jönni, a befizetett költségárat elveszíted. Mivel ekkor mi már nem tudjuk lemondani a szünetekre bekészített ételeket és italokat, amit ilyenkor már mindenképpen meg kell téríteni a hotel számára.

Regisztrálj itt, és a kolléganőnk hamarosan fel fogja venni veled a kapcsolatot!

Regisztráció

Az esemény dátuma/helyszín

Válasszon

Személyes adatok

Vezetéknév

Keresztnév

Telefon

E-mail

Összesen ennyi fővel megyünk a tréningre

amelyből +1 fő / ismétlő

A vállalkozás adatai

Cégnév

Város

Utca, házszám

CUI/CNP

Fizetési mód

Adatvédelem és Felhasználási feltételek

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót
Elolvastam és elfogadom a Szerződési feltételeket
Pop Sándor, cégvezető, Audio Orfeus Srl

Átgondolom, megtervezem az ügyféljelöltekkel való találkozásaimat. Igyekszem alkalmazni az itt tanultakat, az üzleti megbeszéléseimben.

Vakarcs István Bálint, Natur Comodit Srl, ügyvezető tulajdonos

Minden tréning után pozitív lökettel térek haza, mindig felbukkan valami, amit kezelni kell, ilyenkor alig várom a következő munkanapot.

Kovács Hunor, szoftver fejlesztő, Mutiny Studio Srl

Számomra a képzés személyiség formáló volt. Megtanultam, hogyan osszam be az időmet és hogyan álljak hozzá a külömböző dolgkohoz.

Rigán Lóránd, ügyvezető, Superscript Srl –D

Az etikus út a járható út hosszú távon.

Kovács Zsolt, Optinet Romania Srl

A képzés rá világított arra, hogy a céget át kell szervezni a jövőben, amely által növekedni fog.

Tőkés Attila, Tőkés Attila I.I.

Minda vállalkozásban, mind a magánéletben alkalmazható szabályokkal gazdakodtam. Mielőbb használatban szeretném helyezni.

B.J. ügyvezető

Rengetek ötlettel és tervekkel gazdagodtam, ha sikerül beépítenem a cégbe akkor bizonyára magas fejlődés lesz.

Nagy Andrea, tulajdonos, Lecomplet Proconsult Srl

Nyereségem az a tudás, az az információ amit kaptam. A sikerem az majd, amiután alkalmazni tudom ezeket és hasznos less, akkor tudok majd sikerről beszélni. Viszont a nézőpontváltozás az nagyon pozitív irányba ment. Olyan, mintha egy szürkehályogot szedtek volna le a szememről.

B.E., adminisztrátor

Kikapcsolódtam és hasznosan töltöttem az időt. Olyan dolgokat hallottamamiről máshol nem lett volna lehetőség. Másképp látom a jövőt, új felismerések, új lelkesedés tölt el.

Szász Ferenc, Plastsistem Srl, ügyvezető

Az előadás hatására jobban meg tudom külömböztetni a könyvelést és a pénzügy szerepét.

György Róbert, Memorix Trial Srl, tulajdonos

Leghasznosabnak látom és alkalmazni fogom az útak járhatóságát, amelyek elméletben nem jóra vezetnek, de gyakorlatilag más az igazság.

Kulcsár László, Salvia Green Line SRL, igazgató

Mindig jó egy másik szemszögből rálátni a cégre. Ebben segített az előadás.

Pál Csaba, I.I. Pál T. Csaba, adminisztrátor

Feltöltődtem, kikapcsolódtam jó volt hallgatni és tanultam belőle.

Molnár Áron, Azimut – Com SRL

Hasznát tudom venni, nem bánom, hogy itt lehettem. Tanultam valami pozitív dolgot.

Lázár László, Lazar Laszlo I.I.

Tetszett a tapasztalatból szerzett tudás és a más oldalról való megközelítése a dolgoknak.

Both Imre Zsolt, Ideas Graph KFT

Tetszett az előadás módja. Új nézőpontokat kaptam. Meg egy pár új adatot is a toborzáshoz. Ezáltal egy nagyobb megértést.

Kiss Norbert
autóértékesítő tanácsadó, Hovány Kft.

Vezetőszemléletem lett. Vagyis a cégben alkalmazott dolgokat megértettem, valamint a cégvezető szemével látom a saját feladatom lényegét, célját.

Antal Karola
programigazgató, Paprika rádió

Szervezettebb leszek, kommunikatívabb és nyitotabb. Nagyon sokat halogatok, ezen igyekszem a lehető legrövidebb időn belül változtatni és hatékonyabb lenni.

Kárpáti Zsolt
szakértő, Mapei Kft.

Ha ezen az úton haladnánk én és mindenki ebben az országban, akkor egy stabil, biztos gazdaságú közegben élhetünk. Csak ehhez a többiek is kellenek. De én már ezen az oldalon vagyok.