Kalap műhely

Volt már veled olyan, hogy felvettél egy munkatársat, betanítottad, de pár hét, hónap múlva kezdted újra ezt az egész folyamatot az új kollégával? A tanítás nemes feladat, de mi lenne, ha lenne egy olyan anyagod, amivel akár tíz jelöltet is be tudnál tanítani egyidőben?

A Kalap Műhelyen olyan tudást kapsz, amivel dokumentálni tudod a munkatársak fejében lévő tapasztalatokat, gondolatokat és tudást. Ne tedd ki a céged a kockázatnak! Gyere el, és tanuld meg, hogyan készítsd el a tökéletes Kalapokat a vállalkozásod számára.

Miért érdemes részt venni a Kalap Műhelyen?

Tanuld meg a helyes folyamatát a kalapkészítésnek.

Fejleszd vállalkozásodat a hatékonyabb és önállóbb munkavégzés segítségével.

Tanuld meg a vállalkozásod igazi értékét megőrizni! 

Előadó

Suba Lóránd

Suba Lóránd

Több, mint 2000 embernek tartottam már előadást valamilyen formában. Az egyetemi éveim alatt vettem észre, hogy nekem a cégszervezésben a legkedveltebb területem a humán erőforrás, vagyis az emberek. A vállalkozó elvégezheti a legtutibb képzéseket is, a munkát a munkatársai kell elvégezzék…
Így, az első munkahelyem egy húsfeldolgozó volt, ahol ebben a munkakörben kezdtem el dolgozni.

Jelenleg Marosvásárhelyen élek feleségemmel és két csodálatos lányommal. A párommal sikeresen működtetünk több éve egy életmód- és táplálkozás-tanácsadó céget. Mellette pedig előadások, tréningek tartásával és cégszervezéssel is foglalkozom. Egyszerű, humoros, gyakorlati példákkal teszem érthetővé és hasznossá az előadásokat, illetve a belső képzéseket. Úgy gondolom találó Nelson Mandela gondolata a saját nézőpontomhoz: „Ha egy emberhez olyan nyelven beszélsz, amit megért, az a fejébe száll. Ha az ő nyelvén beszélsz hozzá, az a szívébe hatol.“

Gyere és iratkozz fel!

Mikor?

2024. május 7., Marosvásárhely 

2024. november 7., Marosvásárhely

A tréningjeimre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a tréningnapok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

Mennyibe kerül, és hogyan fizethetsz?

A műhely ára: 3.300 RON + Áfa/fő.

Plusz 1 fő esetén: 2.300 + Áfa/fő.

A fenti összeget a következő bankszámlaszámra utalhatod át:
RO78OTPV200000762100RO01
(Business for Success SRL., Ludus, str. Traian, nr. 20, jud. Mures)

A képzés áráról természetesen díjbekérő levelet, majd fizetés után elektronikus számlát küldünk.