Doxa videó

119.00 lei

A Seminar Consulting nagysikerű előadása mostmár videó formájában is elérhető!

Részletek

Könyvcsomag 5 könyv +1 ajándék + ingyenes kiszállítás

300.00 lei

Ha most rendelsz könyvcsomagot, az ingyenes szállítás mellé még két extra ajándékot is kapsz: Piroska Gyula legújabb könyvét, a Háremet néztem és értékesítést tanultam Isztambulba című kötetet valamint saját alkotásomat, “Egyedül nem megy” című könyvemet!

Részletek

Egyedül nem megy!

15.00 lei

Az “Egyedül nem megy” könyv elektronikus formában, akár ingyen is letölthető a LETÖLTÉS gomra kattintva:

LETÖLTÉS
close-link
Részletek

Hogyan indítsd újra Magad? – CD

30.00 lei

Vincze Róbert barátommal, a Seminar Consulting Románia tulajdonosával, vettük fel a 41. Kasza nap kiegészítő CD-jét, egy egyórás anyagot. Másfél órásra terveztük a találkozót, de három óra lett belőle. Jót beszélgettünk.

Részletek

Egy hajóban evezünk

15.00 lei

Írtam egy zsebkönyvet a nevedben a munkatársaidnak. Ebben helyetted elmondom, hogy – miért érdemes jól dolgozni, – mit tesz az emberrel, ha nem szereti a munkáját, – a főnök és a beosztott nem ellenségei egymásnak, – egy vállalkozó nagy hozzájárulást ad a világnak.

Részletek

Lökd a kecskét a szakadékba!

60.00 lei

Hétzáró gondolataimat többszázezres hírlevél lista olvassa hétvégenként. Ez a könyv egy évnyit tartalmaz belőlük. Rövid, könnyed, szórakoztató, mégis mély gondolatokat átadó írások.

Részletek

A célállítás szabályai

59.90 lei

Vigyázz! Ez a könyv nem csak a célállítás szabályairól szól! Akkor meg miről? 52 fejezetben olvashatsz cégvezetési problémákról, melyekre új ötleteket szerzel szórakoztató sztorikon keresztül.

Részletek
Zárkózz be a WC-be és énekelj!

Zárkózz be a WC-be és énekelj!

60.00 lei

De miért? Hogy jobb kedvű légy! Ezt javasolja nekünk Piroska Gyula, a könyv írója, az értékesítési találkozók előtt. Ez a könyv egy évnyi, főként cégvezetőknek szóló Hétzáró gondolatait tartalmazza.

Részletek
A haldokló anyós esete a pókkalOut Of Stock

A haldokló anyós esete a pókkal

60.00 lei

A feledhetetlen Hofi Géza örökérvényű poénja adta ennek a könyvnek ezt a címet. Mert Piroska Gyula a tréningjein, és a könyveiben szórakoztatva tanítja és segíti a cégvezetőket. A könyv az ő egy évnyi Hétzáró gondolatait tartalmazza.

Részletek

Mosolyogj szembe a halállal!

60.00 lei

Piroska Gyula Hétzáró gondolatai egyre több rajongót szereznek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy sorozata a hatodik kötethez érkezett! Erről a kötetről is elmondhatjuk, hogy elsősorban cégvezetőkhöz szól ‒ de valójában sokkal szélesebb közönséget céloz meg.

Részletek

Legyen tiéd az aranycsapat

117.00 lei

Tudatos vezetői működéssel, emberséggel és törődéssel könnyen megnyerhetjük munkatársaink őszinte támogatását, együttműködését.

Részletek

A forrás

117.00 lei

Soha ne a kudarctól félj, hanem a meg nem élt élettől! Az igazi életet a hétköznapokban kell jól megélni, nem csak kivételes pillanatokban, a hétvégékre vagy az ünnepekre várva.

Részletek