Doxa videó

119.00 lei

A Seminar Consulting nagysikerű előadása mostmár videó formájában is elérhető!

Részletek

Könyvcsomag 5 könyv +1 ajándék + ingyenes kiszállítás

300.00 lei

Ha most rendelsz könyvcsomagot, az ingyenes szállítás mellé még két extra ajándékot is kapsz: Piroska Gyula legújabb könyvét, a Háremet néztem és értékesítést tanultam Isztambulba című kötetet valamint saját alkotásomat, “Egyedül nem megy” című könyvemet!

Részletek

Egyedül nem megy!

15.00 lei

Könyvajándék!
Vincze Róbert-Egyedül nem megy című könyve mellé most megkapod ajándékba Dr. Suba Réka – Kapaszkodó az életmódváltáshoz című könyvét, amiről részleteket ITT olvashatsz.

Az “Egyedül nem megy” könyv elektronikus formában ingyen letölthető a LETÖLTÉS gomra kattintva:

LETÖLTÉS
close-link
Részletek

Hogyan indítsd újra Magad? – CD

30.00 lei

Vincze Róbert barátommal, a Seminar Consulting Románia tulajdonosával, vettük fel a 41. Kasza nap kiegészítő CD-jét, egy egyórás anyagot. Másfél órásra terveztük a találkozót, de három óra lett belőle. Jót beszélgettünk.

Részletek

Egy hajóban evezünk

15.00 lei

Írtam egy zsebkönyvet a nevedben a munkatársaidnak. Ebben helyetted elmondom, hogy – miért érdemes jól dolgozni, – mit tesz az emberrel, ha nem szereti a munkáját, – a főnök és a beosztott nem ellenségei egymásnak, – egy vállalkozó nagy hozzájárulást ad a világnak.

Részletek

Lökd a kecskét a szakadékba!

60.00 lei

Hétzáró gondolataimat többszázezres hírlevél lista olvassa hétvégenként. Ez a könyv egy évnyit tartalmaz belőlük. Rövid, könnyed, szórakoztató, mégis mély gondolatokat átadó írások.

Részletek

A célállítás szabályai

59.90 lei

Vigyázz! Ez a könyv nem csak a célállítás szabályairól szól! Akkor meg miről? 52 fejezetben olvashatsz cégvezetési problémákról, melyekre új ötleteket szerzel szórakoztató sztorikon keresztül.

Részletek
Zárkózz be a WC-be és énekelj!

Zárkózz be a WC-be és énekelj!

60.00 lei

De miért? Hogy jobb kedvű légy! Ezt javasolja nekünk Piroska Gyula, a könyv írója, az értékesítési találkozók előtt. Ez a könyv egy évnyi, főként cégvezetőknek szóló Hétzáró gondolatait tartalmazza.

Részletek
A haldokló anyós esete a pókkalOut Of Stock

A haldokló anyós esete a pókkal

60.00 lei

A feledhetetlen Hofi Géza örökérvényű poénja adta ennek a könyvnek ezt a címet. Mert Piroska Gyula a tréningjein, és a könyveiben szórakoztatva tanítja és segíti a cégvezetőket. A könyv az ő egy évnyi Hétzáró gondolatait tartalmazza.

Részletek

Mosolyogj szembe a halállal!

60.00 lei

Piroska Gyula Hétzáró gondolatai egyre több rajongót szereznek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy sorozata a hatodik kötethez érkezett! Erről a kötetről is elmondhatjuk, hogy elsősorban cégvezetőkhöz szól ‒ de valójában sokkal szélesebb közönséget céloz meg.

Részletek