Bizonyára Te is gyakran felteszel önmagad számára hasonló kérdéseket:

 • Mennyire vezetem jól a cégem?
 • Mennyire tudtam jól megszervezni és összehangolni a különböző tevékenységeket?
 • Mennyire sikerül jól motiválnom a munkatársaimat?
 • Elég stabilak-e a bevételek?
 • Növekszik-e cégem életképessége és hatékonysága?
 • Mit hoz a jövő?

TESZTELD MAGAD CÉGVEZETŐKÉNT!

A mellékelt teszt alkalmas arra, hogy láthatóvá tegye számodra azokat a területeket, amelyek elsődlegesen felelősek azért, hogy a megszerzett bevétel hogy alakul át profittá, illetve mi marad meg belőle.

Ám a legnagyobb veszteség nem itt éri a cégeket, nem a belső pazarlás okozza a legtöbb problémát. Az elmaradt, meg nem szerzett bevételek nagyságrendekkel több kieső profitot jelentenek, mint bármi más.

A teszt kitöltése után ezek az elmaradt bevételi források is láthatóvá válnak, és jómagam szívesen vállalkozom arra, hogy Veled együtt kidolgozzuk azokat a lehetséges megoldásokat, melyekkel kiaknázhatók a cégükben rejlő további tartalékok és lehetőségek.

A Céganalízis eredetileg 500 RON értékű, de te most INGYEN jogosult vagy rá, mivel szeretnénk segíteni, hogy 2024 az eddigi legsikeresebb éved legyen!

A teszt kitöltésével és az utána következő kiértékeléssel kapcsolatban Téged és cégedet nem terheli semmilyen költség.

Kitöltési útmutató

 1. Biztosíts magadnak egy nyugodt környezetet, ahol nem fognak megzavarni a teszt kitöltése közben.
 2. Győződj meg róla, hogy minden kérdést értesz; annyiszor olvasd el őket, ahányszor csak szükséges. Minden kérdésre válaszolj. Ahol kétségeid vannak, ott azt a választ jelöld meg, amelyiket leginkább igaznak érzed.
 3. Egy-egy kérdésnél ne időzz túl sokáig. Amint megérted, válaszolj rá, majd folytasd a következővel.
 4. Akadhat olyan kérdés, amelyre korábban másképp válaszoltál volna, mint ma. ILYENKOR HABOZÁS NÉLKÜL ASZERINT VÁLASZOLJ, AHOGY MOST GONDOLOD.
 5. Három felelet közül választhatsz. Jelölésed tedd a válaszlap megfelelő oszlopába. Az „Igen” jel alatti oszlopba tett jelölés azt jelenti, hogy a felelet „mindent összevetve igen” vagy „egyértelműen igen”. A „Nem” jel jelölése esetén a felelet „mindent összevetve nem” vagy „egyáltalán nem”. Ha a „Talán”-t jelölöd meg, ez azt jelenti, hogy nem vagy biztos a válaszban: a feleleted se nem határozott igen („Igen”), se nem határozott nem („Nem”).
 6. A válaszlap fejlécére írd be a kért adatokat: cégednek nevét, címét, telefonszámát stb. Ezután fogj hozzá a teszt kitöltéséhez.