Ai nevoie de nivelul 4

Trainingul 'Bazele 4'

Deși poți învăța deja cele mai importante principii până la nivelul 3, la nivelul 4 îți prezentăm tehnici și soluții esențiale pentru a pune în practică cunoștințele pe care le-ai dobândit până acum. Poți cunoaște instrumente eficiente, care au propulsat mii de persoane pe calea succesului.

…de altfel, ce mai e nou pe la tine? Ești când sus, când jos? Coboară din carusel! Noi te vom învăța cum să treci repede și ușor peste perioadele de stagnare.

Rezultatul: mai multă libertate personală, o viață scutită de nopți nedormite din cauza grijilor și o companie, care în sfârșit, merge ca unsă!

Acesta va fi, pe scurt, rezultatul instruirii tale finale, care va încununa seria de traininguri de bază. După terminarea training-ului Bazele 3 – prezentat de însuși Róbert Vincze, prietenul antreprenorilor – nu vei mai avea probleme din cauza angajaților, pentru că de-acum vor face și ei totul pentru tine și firma ta.

Nu-ți mai condu orb afacerea!

Această pregătire îți va oferi cheia managementului statistic – metoda care te scoate din orice impas și te catapultează în stratosfera afacerilor.

Iată câteva elemente super interesante din program:

 

 • Universitatea Eticii: Să știi că, întotdeauna şi în orice domeniu al vieţii tale, te afli la un anumit nivel de funcţionare. Există unsprezece stări, începând de la Haos şi până la Putere! Oare firma ta în ce stare este? Și cum poți să urci aceste trepte? Ce trebuie să faci ca să înaintezi întotdeauna spre nivelul superior, acela de Putere?

 • Burghiu, rindea, ciocan Dacă întrebi un tâmplar care sunt uneltele sale, așa îți va răspunde. Dar oare care sunt uneltele unui lider de succes? Le poţi enumera? Le luăm una câte una la Bazele antreprenoriatului 3! De la acest training vei pleca garantat cu instrumente de administrare şi cu informaţii esenţiale pentru ca firma Ta să prospere.

 • Sistemul de statistică: Tu eşti pilotul firmei tale. În momentul de față o conduci orbește, fără instrumente specifice. Construieşte-ți bordul cabinei tale de pilotaj! Cu ajutorul sistemului de statistică pe care îl vei învăţa aici, vei vedea exact încotro te îndrepți și vei conștientiza mai clar ce funcționează bine și ce nu în compania ta.

 • Cum să faci statistici ușor de înțeles? Află cum poți crea statistici inteligibile, care-ți arată în ce stare se află afacerea ta.

 • Pericol, criză, normalitate. În funcție de cum arată situația afacerii tale, vei primi pașii de urmat și instrucțiunile pentru a lua măsurile exacte de care ai nevoie.

 • Abundență și putere. Cum să te descurci cu o creștere rapidă și cum să te menții la înălțime?

 • Haos, trădare, dușmani. Cum să acționezi dacă ai probleme, dacă ești tras pe sfoară sau dacă în preajma ta sunt personae care-ți vor răul? Cum le recunoști?

 • Îndolieli, povară. Ce poți face când nu te poți decide și cum să gestionezi starea ta de îndoială. Ce poți face ca să ieși cu bine din momentele cu adevărat dificile ale vieții?

 • O imagine de ansamblu a tehnologiei de management. Preluăm instrumentele învățate pe parcursul celor patru traininguri și le introducem într-un sistem practic, ușor de aplicat. În foarte scurt timp, vei avea o imagine clară despre cum și unde trebuie să introduci toate datele.

Rezultatul: o firmă în care toți trag căruța în aceeași direcție și cu eficiență maximă!

Ce zici? Vrei să te chinui în continuare cu recrutarea oamenilor și cu motivarea echipei tale, pierzând bani și timp? Sau vrei să te bucuri de libertatea personală pe care ți-o oferă o firmă care merge brici?

Înscrie-te la training!

Unde și când?

Este caracteristic instruirilor mele ca fiecare participant să primească răspuns la toate întrebările sale. De aceea ora de încheiere a zilelor de training se poate modifica puţin, lungi în funcție de activitatea participanților.

Cât costă și cum să plătești?

Prețul trainingului „Bazele 4” este 4.300 de lei+TVA.

Această sumă poate fi redusă dacă aduci cu tine și câţiva colegi, pentru că atunci se aplică următoarele discounturi:

 • Pentru 2-3 persoane: 4.100 RON/pers. + TVA
 • Pentru 4-5 persoane: 4.000 RON/pers. + TVA
 • Pentru 6-7 persoane: 3.900 RON/pers. + TVA
 • Pentru 8-9 persoane: 3.800 RON/pers. + TVA
 • Peste 10 persoane: 3.700 RON/pers. + TVA
 • Preț pentru cei care repetă trainingul: 450 RON/pers. + TVA

Îţi poți rezerva locul dacă plătești taxa de participare cu cel puțin 10 zile înainte de data trainingului.

Garanție 100% banii înapoi!

Dacă vei fi nemulțumit de ceea ce ai învăţat, poți să ceri în scris restituirea taxei de participare, în termen de 5 zile de la încheierea trainingului, astfel încât nu riști nimic.

Condiții contractuale generale / Termeni și condiții

Pentru întrebări și probleme de discutat înainte de a face comanda, te rugăm să suni colega noastră la nr. de telefon 0743-012-529.

Înscrie-te aici și colega noastră va lua legătura cu tine!

Înregistrare

Data/locul prezentării

Alege

Date personale

Nume

Prenume

Nr. de telefon

E-mail

În total venim cu atâtea persoane la training

din care repeta cursul

Adresă de facturare

Numele firmei

Localitate

Stradă, nr. apartament

CUI/CNP

Plata

Prelucrare date cu caracter personal

Condițiile Generale Contractuale și Termenii și condițiile.
Primirea emailurilor cu scop de marketing (newsletter)
Sándor Pop, manager, Audio Orfeus Srl

Judec și planific în prealabil întâlnirile cu potențialii clienți. Mă străduiesc să pun în aplicare în cadrul întâlnirilor mele de afaceri ceea ce am învățat aici.

Nagy Bettina, Sales, Mini SRM

Am învățat că ești 100% responsabil de ce ți se întâmplă și că este absolut necesar să rezolvi schimburile neechilibrate din viața ta care îți consumă energia.

Cristina Oprea, director general, Tensor srl.

„Mi-a confirmat dorinta mea de a-mi respecta principiile personale.ˮ

Ramona Dobrilă, director economic, Adams Vision

„Aștept să fie organizare mult mai bună și să reduc rata de erori. De asemenea, mă aștept ca persoanele din echipa mea să se dezvolte personal și profesional.ˮ

Prundea Daniela, manager achiziții și logistică, Comgaby Moln SRL

„Cel mai mult mi-au plăcut informațiile despre ciclurile de activitate, despre sistemul de comunicare în cadrul echipei mele și despre comunicarea cu echipa mea. O să lucrez pentru a comunica o realitate comună.ˮ

Dorin Barz, director executiv, Bronto Comprod SRL

„Trainingul induce schimbări de comportament, organizare și gândire.ˮ

Călin Sandru, reprezentant vânzări, Next Industry SRL

„Schimbările vor începe în primul rând cu persoana mea și cu viața în familie. Cu siguranță vom participa și la alte traininguri.ˮ

Raluca Sarca, administrator, Next Industry SRL

Primele schimbări vor fi pe plan personal. În cadrul firmei vom încerca să facem schimbări în bine și cu siguranță vor oferi un feedback.ˮ

P.A., manager

„Mi-au plăcut foarte multe, începând de la modul de comunicare și până la implementarea directivelor și la delegarea sarcinilor mele.ˮ