Singur nu reuşeşti

15.00 lei

Am scris o carte în numele tău pentru angajații tăi. Comandă ACUM cartea, și oferă un cadou motivant colegilor!

DESCARCĂ
close-link

Stimate Prietene!

-Deseori ai probleme cu angajații?

-Uneori crezi că degeaba sunt în firmă, pentru că tu gestionezi problemele în locul lor?

-Se comportă de parcă nu le-ar interesa soarta companiei și responsabilitățiile aferente acestuia? Abia așteaptă să se termine programul obligatoriu și deja fug spre acasă?

-Nu ai fost mulțumit de munca sau de rezultatele lor?

-Ai dori ca în sfârșit să se comporte ca o echipă, și în așa fel să-și facă munca de zi cu zi?

Dacă pe careva dintre aceste întrebări ai răspunde cu DA,

atunci aici este ajutorul!

 

Am scris o carte în numele tău pentru angajații tăi.

Comandă ACUM cartea, și oferă un cadou motivant colegilor de ocazia începerii anului nou!

 În carte spun în locul tău – de ce merită să lucreze bine – ce efect va avea dacă lucrează în echipă, – șeful și angajații nu sunt dușmani, cun este să fi în pielea unui antreprenor, – de ce este important respectul față de ceilalți, – că uneori perspectiva celuilalt este mai bună – că onestitatea și dorința de a învăța îl poate face mai bogat …

Într-adevăr ar fi greșeală să-l numesc “carte”. Mai degrabă este un caiet ușor de citit. Limbajul fiind unul foarte simplu și plin de umor, pentru a fi pe placul și înțelesul și celui mai „simplu” angajat.

Câteva titluri:

Singur nu reușești!

Există șef bun?

Tu nu ești oricine!

Dacă ar trebui să alegi…

 

Iată o bucățică din tort 😊

 Dacă nu ar exista un șef…

     Când am lucrat ca angajat mă gândeam zi de zi cât de ușoară ar fi viața mea fără șef. Nimeni nu m-ar sâcâi, nimeni nu ar face scandal, nu mi-ar spune nimeni ce trebuie să fac în fiecare zi. Dar oare chiar ar fi mai simplu așa? M-am gândit… Să spunem că nu ar fi obligatoriu să ne prezentăm la locul de muncă în fiecare dimineață la ora 8. Super…

    În sfârșit, putem dormi cât vrem și merge la serviciu la ce oră vrem. Ce minunat ar fi să avem program de lucru liber, nimeni nu ne-ar obliga să fim la lucru la ore fixe și nu ne-ar impune când putem pleca acasă!

    Da… Numai că seara, când mergem la cumpărături, magazinul, cu programul normal până la ora 20:00, la 19:10 a fost deja închis și angajații au plecat bucuroși acasă, dar noi am fi foarte nervoşi, deoarece nu avem acasă nimic de mâncare.

    Sau ce bine ar fi să lucrăm fără șefi… în sfârșit nimeni nu ne-ar atenționa cât timp avem pauză, de câte ori mergem la țigară sau cât timp stăm la masa de prânz. Și dacă nu lucrăm 40 de ore pe săptămână, care-i problema?

    Păcat că, la sfârșitul lunii, când am fi plătiţi doar pentru cele 20 de ore pe care într-adevăr le-am lucrat, ne-ar apuca o criză de plâns, atât de mic ar fi salariul.

     Unii vor zice că: fără șef nimeni nu m-ar sâcâi dacă ceva nu este bine. Nu ar trebui să ascult comenzi ca: „Fă mai repede!” și nici „Repară obiectul acela!”. De ce este dramatic faptul că acel perete proaspăt vopsit a devenit puțin pătat? Oricum nu observă nimeni.

    Dar toţi știu dinainte că proprietarul va observa  și nu ne va recomanda nimănui, iar după două luni se trezesc că nu mai au un loc de muncă pentru că firma a intrat în faliment.

    Mi-am dat seama că rolul şefului nu este de a ne sâcâi sau a ne enerva. Nu este scopul vieții lui să-mi strice mie ziua.

    Un șef este acolo pentru a se asigura că lucrurile merg bine și totul funcționează așa cum trebuie.

    Are același scop ca angajații: mai multă liniște, mai mulți bani.

    Nu vrea să lupte, să se enerveze, ci să coopereze. Acest lucru așteaptă și de la Tine.

Comandă ACUM cartea, și oferă un cadou motivant colegilor de ocazia începerii anului nou!