Suntem în aceeaşi barcă!

15.00 lei

Dacă eşti un bun membru al echipei în cadrul firmei tale şi o super forţă de muncă, poate vei crede că această carte nu ţi se adresează. Cum să nu! Tu vei fi cel care profită cel mai mult, fiindcă te vei convinge că eşti pe drumul cel bun. Citeşte mai departe!

Sau mesajul şefului tău

Poți găsi cartea în format e-book în limba maghiară și română.

Vezi la sfârșitul paginii !

Dragă Prietene!

– Ai probleme cu angajații?

– Te-ai gândit vreodată că angajaţiilor tăi le lipsește perspectiva conducătorului?

– Te-ai gândit la realizările angajațiilor?

– Ai simțit vreodată că angajații tăi nu lucrează din suflet?

Dacă răspunsul la unele dintre aceste întrebări este DA, atunci aici găseşti ajutorul pentru rezolvarea problemelor tale.

Am scris o carte de buzunar pentru angajații tăi! În această carte, explic în locul tău:

– de ce merită angajatul tău să muncească bine

– ce se întâmplă cu angajatul căruia nu îi place ceea ce lucrează

– angajatul și șeful nu sunt dușmani

– un antreprenor ajută lumea spre bine

Nu aș putea spune că este o carte, mai degrabă un caiet de 48 file, scris clar, ușor de înțeles și de către un simplu angajat. Pe lângă aceasta, are un stil amuzant pentru a fi plăcut de citit.

Câteva titluri:

– Care este problema cu munca?

– Îmi urăsc șeful!

– Nu fi niciodată normal!

– Ce s-ar întâmpla dacă ți-ai iubi meseria ?

Pentru introducere citește prima pagină a cărții:

DE CE ŢI-A DAT ŞEFUL ACEASTĂ CARTE?

Nu ştiu.

Probabil că este de acord cu ideile pe care   le-am descris în această carte.

Probabil vrea să te ajute ca munca ta şi viaţa ta să fie mai bune şi chiar dacă crezi sau nu, i-ar plăcea şi lui să câştigi mai bine.

Probabil că nu sunteţi de acord cu felul în care lumea de astăzi confruntă „capitalistul infam” cu „muncitorul sărac şi exploatat”. Şeful tău şi tu, angajatul, sunteţi în aceeaşi barcă. Probabil că el nu este de acord cu faptul că munca cinstită s-a depreciat şi chiulul, speculaţiile şi fentarea sunt la modă.

Probabil se gândeşte că tu şi el sunteţi    membrii importanţi, eficienţi şi progresivi ai firmei şi ai ţării.

Probabil vrea să înţelegi că firma este şi a ta, chiar dacă pe hârtie nu eşti proprietarul ei. Dacă faci vreo prostie, îţi iei pâinea de la gură.

Probabil ar vrea ca şi tu să gândeşti că, noţiunea de proprietar nu înseamnă, „Fabrica este a noastră, s-o luăm acasă!”, ci înseamnă sătratezi bunurile firmei cu aceeaşi grijă cu care le tratezi acasă pe ale tale.

Probabil la fel ca şi mine, se gândeşte şi el că ideile din această cărticică trebuie să ajungă la toţi muncitorii români.

Scuză-mă!

În final, scuză-mă dacă din când în când am să fiu puţin consternant, sau mă voi exprima necizelat. Dar această cărticică nu tratează problemele cercului de broderie a virginelor ingenue cu ochii în pământ şi în chiloţi roz, ci ale vieţii în sine.

Dacă eşti un bun membru al echipei în cadrul firmei tale şi o super forţă de muncă, poate vei crede că această carte nu ţi se adresează. Cum să nu! Tu vei fi cel care profită cel mai mult, fiindcă te vei convinge că eşti pe drumul cel bun. Citeşte mai departe!

Îţi doresc distracţie plăcută!