Câștigul meu este reprezentat de cunoștințele și informațiile pe care le-am acumulat. Despre succesul meu voi putea vorbi atunci când voi putea aplica cele învățate și vor fi de folos. Totuși, schimbarea de perspectivă a fost foarte pozitivă. E ca și cum mi s-ar fi îndepărtat o cataractă de pe ochi.

Andrea Nagy, proprietar, Lecomplet Proconsult Srl

Am acumulat o mulțime de idei și planuri, pe care dacă reușesc să le implementez în companie, va fi cu siguranță o dezvoltare semnificativă.

B.J., administrator

Am învățat reguli aplicabile atât în afaceri, cât și în viața personală. Doresc să le pun în aplicare cât mai curând posibil.

Attila Tőkés, Tőkés Attila I.I.

Trainingul a evidențiat necesitatea de a reorganiza firma pe viitor, ceea ce va duce la creșterea ei.

Zsolt Kovács, Optinet Romania Srl

Calea etică este cea mai bună pe termen lung.

Lóránd Rigán, administrator, Superscript Srl –D

Pentru mine, trainingul a fost un modelator de personalitate. Am învățat cum să-mi gestionez timpul și cum să abordez diferitele lucruri.

 

Hunor Kovács, dezvoltator de software, Mutiny Studio Srl

După fiecare training vin acasă cu un feedback pozitiv, întotdeauna apare ceva care trebuie rezolvat și atunci abia aștept următoarea zi de lucru.

István Bálint Vakarcs, proprietar-administrator, Natur Comodit Srl

Judec și planific în prealabil întâlnirile cu potențialii clienți. Mă străduiesc să pun în aplicare în cadrul întâlnirilor mele de afaceri ceea ce am învățat aici.

Sándor Pop, manager, Audio Orfeus Srl

„Nu-mi vine să cred cât de bine mă simt și cât de important a fost să îmi las în urmă vechile obiceiuri. Până acum, am fost un om foarte tăcut, care suporta orice. Trainingul de comunicare eficientă m-a învățat să iau atitudine.”

András Létai OMUL Casei S.R.L. administrator

„După acest training de comunicare eficientă, voi fi mai înțelegător cu oamenii. Am să-i ascult, am să le comunic faptul că am înțeles ce-au spus, după care am să-mi exprim și eu opinia și le voi spune fără frică dacă am greșit cu ceva, dar și dacă au greșit ei.”

H. B. administrator