„Nu-mi vine să cred cât de bine mă simt și cât de important a fost să îmi las în urmă vechile obiceiuri. Până acum, am fost un om foarte tăcut, care suporta orice. Trainingul de comunicare eficientă m-a învățat să iau atitudine.”

András Létai OMUL Casei S.R.L. administrator

„După acest training de comunicare eficientă, voi fi mai înțelegător cu oamenii. Am să-i ascult, am să le comunic faptul că am înțeles ce-au spus, după care am să-mi exprim și eu opinia și le voi spune fără frică dacă am greșit cu ceva, dar și dacă au greșit ei.”

H. B. administrator

„Mi-am dat seama că nu-i chiar așa de ușor să realizezi ceva pe lumea asta, cum s-ar putea crede. Și mi-am dat seama și de faptul că se poate învăța mult mai bine din practică decât din teorie. Trainingul acesta m-a scos din zona mea de confort și simt că nu voi mai comite greșeala de a nu fi atent la mine însumi și la ceilalți.”

P. B. student

„Per ansamblu, comunic mult mai lejer și tratez oamenii mult mai relaxat. Îmi rămâne mai mult timp pentru mine însumi, deoarece comunic mai eficient. Am devenit mai calm și mă pot uita în ochii oamenilor fără griji și fără să mă forțez.”

Csaba Nyesti instructor și arbitru de arte marțiale

„Eu mă pot mândri cu faptul că am făcut trainingul de comunicare de mai multe ori, dar și așa am reușit să învăț câte ceva nou de fiecare dată. Trainingul se desfășoară întotdeauna într-o atmosferă foarte plăcută. Chiar lucrăm ca o adevărată echipă mică. Mi-am dat seama încă o dată de faptul că propria mea formare mă ajută să progresez și că acesta este baza succesului meu. Trainingul m-a ajutat să am mai multă încredere în mine, să fiu mai hotărâtă și să iau atitudine cu curaj. Nu mi-e rușine să vorbesc în fața oamenilor și mă simt bine și când trebuie să-i ascult în tăcere. Acest lucru mă ajută foarte mult în munca mea. Mulțumesc.”

Csilla Vincze specialist Corp Servis senior consultant

„De acum încolo, voi conduce altfel discuțiile – le voi controla mult mai conștient. Cred că voi avea mai puține neînțelegeri cu ceilalți și va fi mai plăcută atmosfera, mai ales acasă, în familie.”

Sándor Molnár

„Am învățat lucruri legate de comunicare despre care nici măcar nu am auzit până acum. Folosind aceste instrumente, voi reuși să comunic mult mai ușor, ceea ce îmi va face viața mult mai ușoară. Vă mulțumesc.”

Tibor Kiss INFOWORLD S.R.L. angajat

„În viitor, voi reuși să comunic mai eficient, ceea ce îmi va aduce dezvoltare în toate domeniile vieții. Comunicarea mai bună înseamnă relații interumane de nivel superior.”

Loránd Kovács

„Le vorbesc oamenilor cu mult mai multă încredere. Reușesc să fiu atent la oameni atunci când le vorbesc și să îi întreb atunci când nu înțeleg ceva. Vorbesc în fraze mai ample și mă simt în stare să folosesc cele învățate aici în viața cotidiană.”

M. G. fotograf

„Am devenit cu totul alt om datorită acestui training, chiar în asemenea măsură încât abia mă mai recunosc. În prima zi, la prezentare, abia am avut curajul să scot o vorbă, iar acum vorbesc lejer cu oricine.”

Éva Salak S.C. Salstar S.R.L. contabil