Cu siguranță vă puneți adesea întrebări similare:

 • Cât de bine îmi conduc compania?
 • Cât de bine am reușit să organizez și să coordonez diferitele activități?
 • Cât de bine reușesc să-mi motivez colegii?
 • Veniturile sunt suficient de stabile?
 • Viabilitatea și eficiența companiei mele sunt în creștere?
 • Ce-mi va aduce viitorul?

Aceste întrebări au scopul de a vă arăta principalele zone responsabile de modul în care veniturile generate de companie sunt convertite în profit și ce rămâne din el.

Dar cele mai mari pierderi nu provin de aici, nu risipa internă cauzează cele mai multe probleme. Veniturile necâștigate cauzează mai multe pierderi de profit decât orice altceva.

După finalizarea testului, aceste surse de venituri ratate vor deveni și ele vizibile, iar eu însumi voi fi bucuros să lucrez cu dumneavoastră la dezvoltarea unor posibile soluții pentru a profita de resursele și oportunitățile suplimentare inerente companiei dumneavoastră.

Dumneavoastră și compania dumneavoastră nu veți suporta niciun cost în legătură cu finalizarea testului și evaluarea ulterioară.

Instrucţiuni de completare

 1. Oferiți-vă un mediu relaxat în care să nu fiți deranjat în timpul completării testului.
 2. Asigurați-vă că înțelegeți toate întrebările; citiți-le de câte ori este nevoie. Răspundeți la toate întrebările. Acolo unde aveți îndoieli, marcați răspunsul pe care îl considerați cel mai adevărat.
 3. Nu petreceți prea mult timp cu o întrebare. După ce ați înțeles, răspundeți și continuați cu următoarea.
 4. S-ar putea să existe o întrebare la care ați fi răspuns diferit în trecut decât astăzi. ÎN ACEST CAZ, RĂSPUNDEȚI FĂRĂ EZITARE, AȘA CUM CREDEȚI ACUM.
 5. Puteți alege dintre trei răspunsuri. Bifați coloana corespunzătoare din foaia de răspuns. Bifarea coloanei de sub semnul „Da” înseamnă că răspunsul este „da” sau „în mare parte da”. Dacă este bifat „Nu”, răspunsul este „nu” sau „în mare parte nu, deloc”. Dacă bifați „Poate”, înseamnă că nu sunteți sigur de răspuns: răspunsul dumneavoastră nu este nici un da definit („Da”), nici un nu clar („Nu”).
 6. Introduceți informațiile solicitate în antetul foii de răspuns: numele companiei dvs., adresa, numărul de telefon etc. Apoi treceți la finalizarea testului.