În cei 19 ani care au trecut, la trainingurile mele au participat antreprenori din 12 națiuni, de la Moscova până la Londra. Peste 30 000 de persoane au participat la trainingurile cu tematica: managementul și etica afacerilor, tehnici de management.

Am cincizeci și șase de ani. M-am născut la Szombathely, dar majoritatea vieții am trăit-o în Budapesta, unde m-am mutat în  anul 2002. Am 3 fete și din 1990 am o căsnicie fericită cu perechea vieții mele.

Am terminat Facultatea de biologie-sport din cadrul Universității Janus Pannonius în anul 1985, dar nu am profesat în acest domeniu. Timp de 11 ani am activat în Ansamblul muzical Visin. Cu această trupă am călătorit în Europa anilor 80. Mi-am terminat studiile în arta muzicii şi am organizat festivaluri de muzică.

Pe urmă a început vremea întreprinderilor: în primul rând a fost bazarul Ali Baba, un butic, mai apoi magazinul de reclame „Színes kirakat”(Vitrina Colorată). Am lucrat la televiziunea Mecsek, prima televiziune particulară din județul Baranya. Am fost administrator și asociat la această televiziune. Pe parcursul a 3 ani am dezvoltat-o și am vândut-o pentru primăria orașului Pécs.

În această perioadă am cunoscut Sistemul Management de la L. R. Hubbard, care până în ziua de azi îmi determină viața. După dobândirea cunoștințelor, am experimentat, testat cele învăţate pe mine şi mai apoi apoi în afacerea prietenul meu  Ferling Jóska, proba fiind reușită.

Acest lucru m-a încurajat. La începutul anului 1998 am pornit afacerea Birou de consultanță în afaceri Piroska Gyula în Pécs. Pasul următor a fost crearea afacerii împreună cu prietenul meu  Szabó Péter, Berill Consulting Kft.(S.R.L.). Apoi a urmat o colaborare de 3 ani cu Admiral & Escorial Consulting, agenția  Consultanțior Hubbard care se află pe locul al doilea din Europa, având funcția de trainer.

Din luna ianuarie a anului 2005 am început să lucrez pe plan individual. Am pornit activitatea actuală de la zero. De la început am ținut traininguri și seminarii pentru mii de oameni. Azi sunt cel mai renumit Trainer în afaceri din Ungaria, in domeniul acesta.

În noiembrie 2011 am publicat prima carte cu titlul „Suntem în acceași barcă”, care până în ziua de azi a devenit bestseller. Am vândut peste 17 000 de exemplare.

În noiembrie 2013 am publicat a doua carte cu titlul Ce poate avea în comun prostituția din Cuba cu afacerile tale?. În ianuarie 2015 am publicat a treia carte Împinge capra în prăpastie!”  și nu în ultimul rând, în ianuarie 2016 am publicat ultima carte cu titlul „Regulile de stabilire a obiectivelor”. Fiecare carte a fost primită cu bucurie și interes de către cititori.

Îmi place munca. Este o bucurie pentru mine să ajut antreprenorii. Îmi plac ochii lor strălucitori de la sfârșitul traningurilor şi îmi place să aud cum s-a schimbat viața lor după training.

Încerc să trăiesc după cum spunea Confucius:

Când te-ai născut, tu ai plâns şi lumea s-a bucurat. Trăieşte-ţi viaţa în aşa fel încât atunci când vei muri, lumea să plângă şi tu să te bucuri !

Din toamna anului 2012 am ținut destul de des traininguri pentru antreprenori în România. Acolo a devenit Vincze Robert clientul și prietenul meu. A fost un elev bun, deoarece aplicând cunoștințele dobândite la traininguri a evoluat și s-a dezvoltat realizând mari succese. Azi el este partenerul meu în România.

El va ține de acum încolo trainigurile de comunicare și de vânzări din cadrul Seminar Consulting, și mai apoi celelalte traininguri.