M-am născut în Arad unde mi-am petrecut o mare parte din viață, iar după terminarea liceului, am hotărât să îmi continui studiile la Cluj-Napoca. Am absolvit Facultatea de Științe Politice Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș- Bolyai. Încă din anii facultății am simțit că trebuie să mă alătur celor care lucrează pentru o societate mai bună. Mă pricep la vânzări, această meserie am simțit-o ca fiind perfectă pentru mine şi am avut mari succese în acest domeniu.

Am fost angajat ca și agent de vânzări la Uniunea Studenților Maghiari din Cluj-Napoca (USMC). Am avut activități în organizarea evenimentelor şi mișcări civile. Paralel în cadrul universității am reprezentat studenții, fiind subprefectul liniei maghiare. Pe acest post am reprezentat şi am luptat pentru drepturile studenților. Am învățat despre administrație, reprezentare și protocol, sub îndrumarea conducerii Universității Babeș-Bolyai.

Am avut un rol semnificativ în fondarea unui post de radio, împreună cu colegii de la Facultatea de Comunicare. L-am pornit, l-am dezvoltat și l-am vândut.

Îmi place meseria mea, o practic cu mare drag.

Între anii 2009-2015 am fost liderul unei rețele alcătuită din civili. Împreună cu partenerul meu, am construit Mișcarea Igen Tessék!- Da , poftiți!, care avea ca și scop folosirea multilingvismului în sfera economică, mărind în acest fel folosirea limbii materne.

Totodată am fost coproprietarul unui ziar gratuit, care a apărut în 18.000 de exemplare. Ziarul a avut cel mai mare rulaj în limba maghiară din România şi a fost vândut în Cluj-Napoca și în orașele şi satele învecinate cu acesta. Pe lângă ziar am avut o tipografie, o agenție de reclame, serviciu online marketing. În această rețea, pe lângă de rolul de coproprietar, am fost liderul echipei de marketing și vânzări.

De asemenea, am fost coproprietarul a două localuri: JOBEN BISTRO și SUBMARIN CLUB.

Joben Bistro a apărut în ziarul Daily Mail şi a intrat în top 10 localuri cu cel mai bun design interior.

În anul 2013 am auzit pentru prima dată de Piroska Gyula. Am primit un newsletter, mi-a plăcut și am decis să iau parte la trainingul lui despre vânzări.

Mi-a plăcut foarte mult stilul lui, am rămas fără cuvinte auzind priceperea și cunoștințele lui pe această temă. Pe urmă am participat şi la celelalte traininguri ale lui Piroska Gyula și am luat cu mine mai multe persoane pentru a le oferi o altă perspectivă despre acest post. Participând la aceste traininguri am avut multe realizări, am devenit un om de succes atât în viața personală cât și pe plan de business. În primul an, după traininguri, încasările mele au crescut cu 256%, iar în al doilea an au crescut cu 140%.

În anul 2015 rata vânzărilor mele a crescut la 92%, adică din 100 de întâlniri, 92 de persoane au cumpărat de la mine. Deci este logic că pe acestă latură merg mai departe.  Ajut oamenii să învețe și să aibă succese pe planul vânzărilor, a comunicării și în lumea întreprinderilor.

Locuiesc în Sfântu Gheorghe iar de șase ani de zile am o căsnicie fericită cu soţia mea, care mă susține și mă ajută pe toate planurile. Avem o fetiţă de trei anișori de care suntem foarte mândri.

Din anul 2016 am devenit partenerul de franciză a firmei Seminar Consulting. Am hotărât că eu voi ține trainingurile în limba maghiară şi mai apoi în limba română. În ultimii trei ani am am ținut un număr mare de traininguri de antreprenoriat, la care au participat peste 3000 de persoane.

Scopul meu este să ofer celor care vin la trainingurile mele cunoștințe cu ajutorul cărora munca lor va fi mai eficientă, cu rezultate mai mari.