Szervezési tábla műhely

Ha már túl vagy a Bázis tréningen, de még mindig nem vezetted be az ott tanult Admin eszközöket, akkor itt a lehetőség, hogy egy kis lendületet adj vállalkozásodnak! Csatlakozz hozzánk, ha elakadtál a Szervezési táblával, ha tele voltál energiával a Bázis tréning után, de a hétköznapok lehűtöttek, vagy ha egyszerűen csak nem tudod, honnan kezd a bevezetését.

Miért érdemes részt venni rajta?

  • Gyors és hatékony bevezetés: Az Admin eszközök könnyen kezelhetők, és mi segítünk neked a gyors és hatékony bevezetésben.
  • Praktikus tanácsok az elakadásokhoz: Ha valahol elakadnál, ne aggódj! Műhelyünkben megosztjuk veled a legpraktikusabb tanácsokat a problémák megoldására.
  • Személyes segítség: Vezetői pozícióban vagy, és személyes segítségre van szükséged? Itt a helyed!

Mit nyújt a műhely?

Tanuld meg, hogyan hozz létre és használj hatékonyan Szervezési táblát mindennapi munkád során.

Ha elakadtál a bevezetésben, ne aggódj! Tapasztalt szakembereink segítenek neked.

Oszt meg másokkal kihívásaidat és tanulj mások megoldásaiból.

Gyere el, és emeld vállalkozásodat a következő szintre!

Előadó

Suba Lóránd

Suba Lóránd

Több, mint 2000 embernek tartottam már előadást valamilyen formában. Az egyetemi éveim alatt vettem észre, hogy nekem a cégszervezésben a legkedveltebb területem a humán erőforrás, vagyis az emberek. A vállalkozó elvégezheti a legtutibb képzéseket is, a munkát a munkatársai kell elvégezzék…
Így, az első munkahelyem egy húsfeldolgozó volt, ahol ebben a munkakörben kezdtem el dolgozni.

Jelenleg Marosvásárhelyen élek feleségemmel és két csodálatos lányommal. A párommal sikeresen működtetünk több éve egy életmód- és táplálkozás-tanácsadó céget. Mellette pedig előadások, tréningek tartásával és cégszervezéssel is foglalkozom. Egyszerű, humoros, gyakorlati példákkal teszem érthetővé és hasznossá az előadásokat, illetve a belső képzéseket. Úgy gondolom találó Nelson Mandela gondolata a saját nézőpontomhoz: „Ha egy emberhez olyan nyelven beszélsz, amit megért, az a fejébe száll. Ha az ő nyelvén beszélsz hozzá, az a szívébe hatol.“

Gyere és iratkozz fel!

Mikor?

2024. június 20., Marosvásárhely

2024. október 10., Marosvásárhely

A tréningjeimre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a tréningnapok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

Mennyibe kerül, és hogyan fizethetsz?

A műhely ára: 3.300 RON + Áfa/fő.

Plusz 1 fő esetén: 2.300 + Áfa/fő.

A fenti összeget a következő bankszámlaszámra utalhatod át:
RO78OTPV200000762100RO01
(Business for Success SRL., Ludus, str. Traian, nr. 20, jud. Mures)

A képzés áráról természetesen díjbekérő levelet, majd fizetés után elektronikus számlát küldünk.