Új ügyfelek szerzése! Kosárérték növelése!

Megfigyeltük, hogy a vállalatvezetők leginkább akkor képesek hatékonyan tanulni, ha kilépnek saját vállalkozásuk környezetéből. Ennek inspirációjaként született az az idézet is, miszerint „Nem tudod úgy eltolni a szekrényt, hogy benne vagy!. Ennek a gondolatnak a jegyében szerveztük meg a Szekrénynapunkat, ahol a cégvezetőket kivesszüka vállalatukból, lehetőséget adva nekik, hogy hasonló szakmai tapasztalatokat osszanak meg más cégvezetőkkel.

Tanulj új készségeket, szerezd meg azokat az ismereteket, amelyekre szükséged van a piacon való kiemelkedéshez!

Fejleszd tovább készségeidet és szerezz olyan tudást, amely a piaci versenyben való kiemelkedéshez nélkülözhetetlen!

A vállalkozás sikeréhez elengedhetetlen az értékesítés, a bevétel növelése és az ügyfél szerzés terén tett hatékony erőfeszítés. Azért, hogy e célokat még hatékonyabban érjük el, kiváló szakértőket hívtunk segítségül. Ezek a szakértők egész nap az üzleti világ legfontosabb témáiról, stratégiáiról tartanak előadásokat.

A szakértők által bemutatott bevált módszerek és gyakorlati tapasztalatok célja, hogy konkrét, alkalmazható információkat és ötleteket nyújtsanak a résztvevőknek az üzleti növekedés és siker eléréséhez.

Az esemény kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők közvetlenül feltegyék kérdéseiket, kapcsolatot építsenek, megosszák saját tapasztalataikat, és új nézőpontokat nyerjenek. A cél, hogy minden résztvevő inspirációt és konkrét útmutatást kapjon ahhoz, hogy saját vállalkozásában az értékesítést maximalizálja, növelje a bevételt, és hatékonyan szerezze meg az új ügyfeleket.

 Mindent elmondunk, amit róluk tudni szerettél volna, csak gyere ki a szekrényből!

Akkor íme, itt van, csak Neked, és csak most!

„Gyere ki a szekrényből!” nap

Újonnan tartalmazza az ebédet is a szálloda éttermében!

A cél, hogy kapjál egy teljes olyan napot, ami ‒ igazán nem drága pénzért ‒ feltölt pozitív energiával, nézőpontokat és működőképes vezetői tudást ad.

Kik lesznek az előadók?

Nagy Lehel, marketing szakember

Irdatlan nagy álmaim vannak. Lehet a családnevem “átka”, azonban inkább tekintek rá áldásként. Bátran fel is vállalom ezeket. Viszont amióta megismerkedtem a szövegírással és ennek fontosságával az üzleti kommunikációban, az ügyfelek álmaiért is felelősséget kezdtem vállalni. Mindegyikük arra szánta el magát, hogy jobbá tegye ezt a világot, hogy segítsen másoknak. Az esetek többségében az én szakértelmem sorsdöntő lehet ebben a küldetésükben. Én pedig szívesen hordom a köpenyt, és fogadom el a kihívást.

Egy nemzetközi internetes könyveladási versenyben a legkorszerűbb online marketing eszközöket használva 1. helyet értem el úgy, hogy egy világrekordot is felállítottam közben.

Oláh Tamás 1990 óta vállalkozó és 1994 óta pedig az értékesítés területén is rendelkezik tapasztalattal. A Business Masters-nek az alapítója, és az évek során olyan alapvető változtatásokat vezetett be az értékesítési és cégvezetési módszerekben, amelyek egy teljesen kidolgozott és hatékony rendszer kialakítását tették lehetővé.

Szemlélete az, hogy egy jól kidolgozott stratégia képes megoldani az üzleti kihívásokat, és segítséget nyújtani a cégvezetőknek, hogy ne csak több profitot termeljenek, de egyúttal nyugodtabb cégvezetői életet élhessenek. Az általa kidolgozott technológia már 15 éve szolgálja a vállalkozók és értékesítők képzését. Már több mint 20.000 résztvevő vett részt, akik közül azok, akik alkalmazták az oktatott módszereket, jelentős előrelépéseket értek el nem csupán a munka, de a magánélet terén is.

Veres Klára, képesség specialista, és 2017 óta vállalkozóknak és vezetőknek nyújt támogatást tréningeken és konzultációkon keresztül. Célja, hogy segítsen az embereknek hatékonyabban működni, és ne csak toporogjanak, hanem lépjenek nagyot az életükben.

Tapasztalatai azt mutatják, hogy minden csúcs új lehetőségeket teremt, és ha nem lépünk tovább, könnyen a következő szint alá kerülhetünk. Ebben a témában írta “Törd át a Gátjaid” című könyvet 2018-ban, ami azonnal elfogyott, és sajnos nem lett újra kiadva.

Sokan csak élnek, de sosem közelítenek meg ahhoz, amit valóban szeretnének elérni. Bár sok motivációs tréner segít az embereknek elmozdulni egy irányba, én hiszem, hogy a tartós sikerhez nem csak lendületre, hanem az alapoktól fakadó személyes erőkre van szükség. Az életút végéig kitartó nagy sebesség eléréséhez ezeket az erőforrásokat kell visszanyerni és megerősíteni. Klára segítségével az emberek nem csak inspirációt kapnak, hanem konkrét eszközöket és belső erőforrásokat is, hogy valóra válthassák álmaikat és elérhessék a tartós sikereiket.

Mikor lesz a
„Gyere ki a szekrényből!” nap?

Időpont: 2024. július 5., péntek,
9:00-18:00 óra között

Hol lesz a
„Gyere ki a szekrényből!” nap?

Helyszín: Marosvásárhely, Emerald Hotel

Mennyibe kerül?

A „Gyere ki a szekrényből!” napon való részvétel ára:

1200 Ron + Áfa / fő
– 1000 Ron + Áfa / fő  2 személy esetén

amely tartalmazza az ebédet és a bekészítést is (Kávé, víz, ropogtatni való)

A helyedet előre utalással tudod lefoglalni. A helyszínen nem áll módodban készpénzben fizetni.

A képzés áráról természetesen díjbekérő levelet, majd fizetés után elektronikus számlát küldünk.

Lemondás

Amennyiben közbejön valami, és ezt írásban jelzed a számunkra legkésőbb az előadás előtt két nappal délelőtt 11 óráig, a helyed biztosítva van a következő előadásra.Amennyiben nem jelzed, vagy nem időben jelzed, hogy nem tudsz jönni, a befizetett költségárat elveszíted. Mivel ekkor mi már nem tudjuk lemondani a szünetekre bekészített ételeket és italokat, amit ilyenkor már mindenképpen meg kell téríteni a hotel számára.

 

Regisztrálj itt, és a kolléganőnk hamarosan fel fogja venni veled a kapcsolatot!

Regisztráció

Az esemény dátuma/helyszín

Válasszon

Személyes adatok

Vezetéknév

Keresztnév

Telefon

E-mail

Összesen ennyi fővel megyünk a tréningre

amelyből +1 fő / ismétlő

A vállalkozás adatai

Cégnév

Város

Utca, házszám

CUI/CNP

Fizetési mód

Adatvédelem és Felhasználási feltételek

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót
Elolvastam és elfogadom a Szerződési feltételeket
Pop Sándor, cégvezető, Audio Orfeus Srl

Átgondolom, megtervezem az ügyféljelöltekkel való találkozásaimat. Igyekszem alkalmazni az itt tanultakat, az üzleti megbeszéléseimben.

Vakarcs István Bálint, Natur Comodit Srl, ügyvezető tulajdonos

Minden tréning után pozitív lökettel térek haza, mindig felbukkan valami, amit kezelni kell, ilyenkor alig várom a következő munkanapot.

Kovács Hunor, szoftver fejlesztő, Mutiny Studio Srl

Számomra a képzés személyiség formáló volt. Megtanultam, hogyan osszam be az időmet és hogyan álljak hozzá a külömböző dolgkohoz.

Rigán Lóránd, ügyvezető, Superscript Srl –D

Az etikus út a járható út hosszú távon.

Kovács Zsolt, Optinet Romania Srl

A képzés rá világított arra, hogy a céget át kell szervezni a jövőben, amely által növekedni fog.

Tőkés Attila, Tőkés Attila I.I.

Minda vállalkozásban, mind a magánéletben alkalmazható szabályokkal gazdakodtam. Mielőbb használatban szeretném helyezni.

B.J. ügyvezető

Rengetek ötlettel és tervekkel gazdagodtam, ha sikerül beépítenem a cégbe akkor bizonyára magas fejlődés lesz.

Nagy Andrea, tulajdonos, Lecomplet Proconsult Srl

Nyereségem az a tudás, az az információ amit kaptam. A sikerem az majd, amiután alkalmazni tudom ezeket és hasznos less, akkor tudok majd sikerről beszélni. Viszont a nézőpontváltozás az nagyon pozitív irányba ment. Olyan, mintha egy szürkehályogot szedtek volna le a szememről.

B.E., adminisztrátor

Kikapcsolódtam és hasznosan töltöttem az időt. Olyan dolgokat hallottamamiről máshol nem lett volna lehetőség. Másképp látom a jövőt, új felismerések, új lelkesedés tölt el.

Szász Ferenc, Plastsistem Srl, ügyvezető

Az előadás hatására jobban meg tudom külömböztetni a könyvelést és a pénzügy szerepét.

György Róbert, Memorix Trial Srl, tulajdonos

Leghasznosabnak látom és alkalmazni fogom az útak járhatóságát, amelyek elméletben nem jóra vezetnek, de gyakorlatilag más az igazság.

Kulcsár László, Salvia Green Line SRL, igazgató

Mindig jó egy másik szemszögből rálátni a cégre. Ebben segített az előadás.

Pál Csaba, I.I. Pál T. Csaba, adminisztrátor

Feltöltődtem, kikapcsolódtam jó volt hallgatni és tanultam belőle.

Molnár Áron, Azimut – Com SRL

Hasznát tudom venni, nem bánom, hogy itt lehettem. Tanultam valami pozitív dolgot.

Lázár László, Lazar Laszlo I.I.

Tetszett a tapasztalatból szerzett tudás és a más oldalról való megközelítése a dolgoknak.

Both Imre Zsolt, Ideas Graph KFT

Tetszett az előadás módja. Új nézőpontokat kaptam. Meg egy pár új adatot is a toborzáshoz. Ezáltal egy nagyobb megértést.

Kiss Norbert
autóértékesítő tanácsadó, Hovány Kft.

Vezetőszemléletem lett. Vagyis a cégben alkalmazott dolgokat megértettem, valamint a cégvezető szemével látom a saját feladatom lényegét, célját.

Antal Karola
programigazgató, Paprika rádió

Szervezettebb leszek, kommunikatívabb és nyitotabb. Nagyon sokat halogatok, ezen igyekszem a lehető legrövidebb időn belül változtatni és hatékonyabb lenni.

Kárpáti Zsolt
szakértő, Mapei Kft.

Ha ezen az úton haladnánk én és mindenki ebben az országban, akkor egy stabil, biztos gazdaságú közegben élhetünk. Csak ehhez a többiek is kellenek. De én már ezen az oldalon vagyok.