Pénzügyi akadémia

Standard pénzügyi rendszer bevezetése

Stabil működés, stresszmentes élet, tervezhető eredmény!

 

Sajnos a legtöbb vállalkozás napi szinten ki van szolgáltatva a váratlan pénzügyi hatásoknak. Ez a cégvezetők egyik fő stresszforrása.

A legtöbb vállalkozás a beérkező számlái alapján, napi, heti szinten igyekszik teljesíteni a fizetési kötelezettségeit.

Ez a pénzügyi működés csak akkor nem okoz gondot, ha a cégnek akkora az eredménytermelő képessége, hogy az folyamatosan bőséges fedezetet nyújt a számláid kifizetéséhez.

De még ezekben az esetekben is, a legtöbb vezetőnek alig van pontos információja arról, hogy a bevételeiből mire és mennyit költhet.

Vajon van-e elegendő pénzügyi fedezete a létszám fejlesztésekre, a tervezett beruházásokra, vagy a fizetésemelésekre?

Legtöbbször a könyvelőktől kérnek pénzügyi tanácsot, de a könyvelés általában hetekkel le van maradva a valós eseményekhez képest. De még ha a könyvelést naprakészen is vezetnék, akkor is csak az események után kullogva kaphatnának információkat a lehetséges forrásokról.

A pénzügyeinket csak abban az esetben tudjuk felelősen kézen tartani, ha a bevételeinket a terveinkhez igazítva az események előtt járunk, és nem a megtörtént gazdasági események hatáshelyzeteire igyekszünk utólag reagálni.

Hogyan kell megfelelő költségcsoportok gondos kialakításával és a biztonságos tartalékok megteremtésével előre tervezhetővé tenni a vállalkozásunk pénzügyeit?

Egy intelligens pénzügyi rendszer bevezetésével végre megtörténik az a varázslat, amikor a vezető teljes bizonyossággal már előre tudja, hogy pontosan milyen összegek állnak a rendelkezésére, és mennyi bevételt kell termelnie ahhoz, hogy biztosan elérje a céljait és megvalósítsa az álmait.

A teljesen cégre szabott, sztenderd pénzügyi rendszer egy olyan stresszmentesítő eszköz, amely szinte teljesen megszünteti a pénzügyi területen a kiszolgáltatott helyzeteket, mert drasztikusan lecsökkenti a pazarlásokat, valamint a források tudatos elosztásával biztosítja a cég működéséhez és fejlesztéseihez szükséges pénzügyi forrásokat.

Egy ilyen rendszert nem csak akkor kell bevezetni, amikor bőségesen dúskálunk a bevételekben. A sztenderd pénzügyi rendszer, már viszonylag rövid idő alatt még azoknak a cégeknek is komoly segítséget jelent, ahol napi szinten sakkoznak a bevételek elosztásával.

Ha szeretnél megszabadulni a napi szintű pénzügyi problémáktól és el szeretnéd érni a teljes pénzügyi stabilitást, vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérd szakértői segítségünket!

Ki lesz a konzultáns?

Vincze Róbert a Seminar Consulting Románia vezetője és fő előadója. Tapasztalt üzletember és lelkesítő előadó.

 

Egykor 10 000 eurós mínusszal indította el a vállalkozását, alig 18 évesen. 9 évre rá, a csúcson, 11 vállalkozást vezetett egyidejűleg, másfélmilliós árbevétellel. Ekkoriban a bisztróját a Daily Mail és a New York Times a világ 4. legdizájnosabb bisztrójának választotta, és 80 országban cikkeztek róla a lapok. Angliából csak emiatt költözött vissza Kolozsvárra, ahol a marketinges újságja 18 000 példányban jelent meg, és értékesítési aránya 40%-os volt.

 

2016 óta A Seminar Consulting Románia vezetőjeként több ezer cégvezetőnek tartott sikeres képzést Magyarországon és Romániában. Életből merített példái és szókimondó humora élvezetessé teszik előadásait.

 

Tanulj tőle!

Mennyibe kerül?

Pénzügyi Akadémia ára: 10.000 RON/nap helyett 8.500 RON + Áfa/nap (Három munkanapon belüli utalás esetén.)

Előfeltétel: Bázis 3 tréning elvégzése

Időpont:

Előre  egyeztetett időpontok

Időtartam:

1 – 3 nap (cégmérettől függően)